Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

03 februari 2016 | Bron: Politie.nl

M.-tips leiden naar hennepkwekerijen in Purmerend en Assendelft

Op 25 januari trof de politie een hennepkwekerij met 172 planten aan in een woning aan de Banning Cocqgracht in Purmerend. De straatwaarde van de hennep is ruim 14.000 euro. Een 48-jarige vrouw is aangehouden. Een week later bracht een M.-tip de Noord-Hollandse politie op het spoor van een hennepkwekerij op de Streep in Assendelft. Op de zolder van de woning stonden 110 planten (waarde ruim 9.000 euro). Een 39-jarige man werd aangehouden.

26 april 2023
Bron: Politie.nl

Politie arresteert drugsdealer in Purmerend

De politie heeft op 12 april een drugsdealer in Purmerend aangehouden. Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem waren agenten een onderzoek gestart naar de vermeende dealer. Hieruit bleek voldoende informatie naar voren te zijn gekomen voor een aanhouding.

Ga naar
21 maart 2023
Bron: Purmerend.nl

Hennepkwekerij opgerold in woning Purmerend

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie op 26 januari een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Speenkruid in Purmerend. Op de eerste verdieping stonden 166 hennepplanten en op de zolder bevond zich een kweektent met 47 hennepplanten. Daarnaast zijn 2.750 gram gedroogde henneptoppen en 400 gram hennepgruis aangetroffen. Ook was er sprake van diefstal van stroom. De woning is op 21 maart voor zes maanden gesloten door de burgemeester. 

Ga naar
27 januari 2023
Bron: Politie Purmerend (IG)

Hennepkwekerij in woning Purmerend

De politie heeft mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem op 26 januari een hennepkwekerij ontmanteld in een woning in Purmerend. Op basis van de tip startte de politie een onderzoek. Eenmaal genoeg bewijs verzameld besloot de politie over te gaan tot huiszoeking. Daar troffen zij 150 hennepplanten aan, verdeeld over twee ruimtes. Deze zijn geruimd en de kweekapparatuur is in beslag genomen. Een 64-jarige man is aangehouden. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures