Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

18 februari 2016 | Bron: Politie.nl

Ruim 16.000 hennepstekken in woningen Etten-Leur en Breda

Op woensdag 17 februari heeft de politie een grote hennepvondst gedaan in Etten-Leur. In een woning aan de Hubertuslaan trof ze dankzij een M.-tip ruim 10.000 hennepstekken aan. Daarnaast waren alle benodigdheden om de hennepkwekerij te starten al in huis. De politie hield de 45-jarige bewoonster, een 34-jarige vrouw uit Breda en een 48-jarige man uit Breda aan.

In Breda werden dezelfde dag bijna 6.000 hennepstekken ontdekt aan de Noortberghmoeren. Ook over deze hennep had de politie informatie via M. ontvangen. Er zijn twee personen aangehouden.

13 juli 2023
Bron: Politie Basisteam Weerijs

Politie vindt wapens in woning Etten-Leur

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie op 13 juli twee vuurwapens en twee steekwapens aangetroffen in een woning aan de Pianohof in Etten-Leur. Deze zijn allemaal in beslag genomen en de bewoner moet zich hierover verantwoorden. 

Ga naar
20 april 2023
Bron: Wijkagenten Etten Leur Zuid en West

Drugsdealer in Etten-Leur aangehouden na anonieme tips

De politie in Etten-Leur heeft mede dankzij anonieme tips een man aangehouden wegens drugsdealen vanuit zijn woning. Daar werden verschillende handshoeveelheden drugs aangetroffen in combinatie met druggerelateerde administratie. De man is aangehouden en kan daarnaast ook een boete verwachten vanuit de gemeente wegens een openstaande dwangsom met betrekking tot een eerdere aanhouding voor drugshandel.

Ga naar
04 februari 2023
Bron: Wijkagent Etten-leur

Politie arresteert heler in Etten-Leur dankzij anonieme tip

Naar aanleiding van een anonieme tip en eigen onderzoek heeft de politie een verdachte aangehouden wegens heling in Etten-Leur. Het bleek om een gestolen elektrische fiets te gaan. De verdachte kon niet aantonen dat hij de fiets te goeder trouw had aangeschaft. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures