Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

18 februari 2016 | Bron: Politie.nl

Ruim 16.000 hennepstekken in woningen Etten-Leur en Breda

Op woensdag 17 februari heeft de politie een grote hennepvondst gedaan in Etten-Leur. In een woning aan de Hubertuslaan trof ze dankzij een M.-tip ruim 10.000 hennepstekken aan. Daarnaast waren alle benodigdheden om de hennepkwekerij te starten al in huis. De politie hield de 45-jarige bewoonster, een 34-jarige vrouw uit Breda en een 48-jarige man uit Breda aan.

In Breda werden dezelfde dag bijna 6.000 hennepstekken ontdekt aan de Noortberghmoeren. Ook over deze hennep had de politie informatie via M. ontvangen. Er zijn twee personen aangehouden.

28 januari 2024
Bron: Digitaalburg

Politie rolt drugslab op in woning Breda

De politie in Breda heeft op 26 januari een klein drugslab opgerold in een woning. Naar aanleiding van een anonieme tip kwamen de agenten de woning aan 't Blok op het spoor. Er is tot op heden nog geen verdachte aangehouden in de zaak.In de woning werd een klein werkend drugslab gevonden. Hierbij werden ruim 350 hennepstekken en 100 XTC-pillen aangetroffen. De woning is volledig ontruimd door speciale eenheden.

Ga naar
15 januari 2024
Bron: Brabants Dagblad

Huiszoeking Breda leidt tot vangst verdovende middelen

Tijdens een doorzoeking van een woning op vrijdag 12 januari heeft de politie in de Bredase wijk Tuinzigt een handelshoeveelheid aan verdovende middelen gevonden. De politie ging op onderzoek uit nadat er meerdere (anonieme) meldingen waren binnen gekomen.Het onderzoek kwam niet zomaar uit de lucht vallen. In de maanden voor de doorzoeking werd er namelijk al gepost bij de woning. Daarbij stuitte de politie regelmatig op bekende drugsgebruikers rondom de woning. Hierdoor groeide het vermoeden van drugsdealen vanuit de woning. De bewoner van het pand is als verdachte aangemerkt en verhoord. Het is aan de gemeente om over te gaan tot verdere maatregelen, zoals het (tijdelijk) sluiten van het pand.

Ga naar
13 juli 2023
Bron: Politie Basisteam Weerijs

Politie vindt wapens in woning Etten-Leur

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie op 13 juli twee vuurwapens en twee steekwapens aangetroffen in een woning aan de Pianohof in Etten-Leur. Deze zijn allemaal in beslag genomen en de bewoner moet zich hierover verantwoorden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies