Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

24 februari 2016 | Bron: Politie.nl

Twee hennepkwekerijen in één straat in Rijen

De politie heeft op 23 februari twee hennepkwekerijen ontruimd in de Marga Klompélaan in Rijen. In beide huizen was de zolder ingericht als kwekerij. Er stonden respectievelijk 200 (straatwaarde 16.500 euro) en 280 (straatwaarde 23.000 euro) hennepplanten. In beide gevallen is een verdachte aangehouden.

31 december 2020
Bron: BNdeStem.nl

Vuurwerkhandel en illegale sigaretten: 22-jarige man uit Rijen opgepakt

Een 22-jarige man uit Rijen is opgepakt wegens het te koop aanbieden van illegaal vuurwerk op het internet. De man werd 29 december staande gehouden in zijn auto dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Tijdens zijn aanhouding trof de politie 300 cobra’s, een fors geldbedrag en illegale sigaretten aan. 

Ga naar
11 januari 2018
Bron: BNdeStem.nl

Politie treft hennepkwekerij aan in Rijen

Op 11 januari ontmantelde de politie een hennepkwekerij aan de Irenestraat in Rijen. Dit gebeurde naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem. In de woning vond de politie 132 planten, met een geschatte waarde van circa 11.000 euro. Na onderzoek bleek er sprake te zijn van stroomdiefstal.

Ga naar
01 mei 2017
Bron: Politie.nl

Harddrugs en grondstoffen productie GHB aangetroffen in Rijen 

In een appartement aan de Pastoor Gillisstraat in Rijen trof de politie op 1 mei harddrugs en grondstoffen voor de productie van GHB aan. De politie deed onderzoek naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem. De 31-jarige bewoner is aangehouden.De harddrugs, vermoedelijk cocaïne en GHB, zijn in beslaggenomen. De grondstoffen voor de productie van GHB werden gevonden in de berging van het appartement en de kruipruimte daaronder. Alles wijst erop dat er op deze plaats ook daadwerkelijk drugs geproduceerd is.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures