Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

08 maart 2016 | Bron: RTV Oost

Aanhoudingen voor mishandeling tijdens kerstnacht in Hengelo

De politie heeft drie mannen (18, 21 en 23 jaar) uit Lelystad aangehouden voor een mishandeling in Hengelo (Ov.). Tijdens de kerstnacht werden drie jongens uit Hengelo in elkaar geslagen op het burgemeester Jansenplein. Een van de slachtoffers werd met een stalen tafelpoot tegen zijn gezicht geslagen. Een ander slachtoffer liep door een vuistslag een gebroken neus op en bij een derde slachtoffer scheurde een oorlel en een wenkbrauw. Ook werd er een jas en een rugzak gestolen.

Het regionale opsporingsprogramma Onder de Loep (RTV Oost) liet eind januari beelden zien van de vechtersbazen. Dankzij tips, onder andere via Meld Misdaad Anoniem, werden hun namen bekend. De politie sluit een vierde aanhouding niet uit.

16 december 2022
Bron: Tubantia.nl

Duizenden namaakschoenen mede dankzij anonieme tips in beslag genomen in Hengelo

De politie in Hengelo heeft op 16 december in totaal 2.500 dozen met nagemaakte merkschoenen in beslag genomen. Op meerdere locaties werden de dozen met valse artikelen aangetroffen. De politie kwam de voorraad valse artikelen op het spoor mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. 

Ga naar
16 mei 2021
Bron: Tubantia.nl

Politie vindt vijf kilo hennep in woning Hengelo

Mede naar aanleiding van tips via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een reeds geoogste hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Leuvenstraat in Hengelo. Op de eerste etage troffen agenten ruim vijf kilo gedroogde henneptoppen aan. Alles is in beslag genomen en twee personen zijn aangehouden.

Ga naar
12 januari 2021
Bron: Tubantia.nl

Hennepkwekerij in Hengelo ontdekt na anonieme tip

Mede naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie op 12 januari een hennepkwekerij ontmanteld aan de Gerrit Peuscherstraat in Hengelo. In totaal werden 250 hennepplanten met bijbehorende attributen aangetroffen. Daarnaast was er ook sprake van diefstal van stroom. Eén persoon is aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies