Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

15 maart 2016 | Bron: Omroep West

Drie aanhoudingen voor zware mishandeling op Haags station

Drie mannen zijn aangehouden voor een zware mishandeling op het station Den Haag Laan van Nieuw Oost-Indië. Daar raakte op 8 november 2015 een 25-jarige Rotterdammer zwaargewond en mogelijk houdt hij blijvend oogletsel over aan het incident. Het regionale opsporingsprogramma Team West liet beelden zien van het voorval. Dankzij tips, mede via Meld Misdaad Anoniem, zijn inmiddels drie verdachten (19, 20 en 25 jaar) aangehouden. De politie zoekt nog een vierde verdachte.

Het slachtoffer zat op de trein naar Rotterdam te wachten. Op een ander perron had een man telefonisch ruzie met iemand. De bellende man pakte vervolgens een aantal stenen en gooide die vanuit het niets naar de 25-jarige man. Een van de stenen raakte een glazen ruit, waardoor de glassplinters tegen zijn gezicht en oog vlogen. Meteen daarop kwam de stenengooier met drie anderen het perron op rennen en werd het slachtoffer zwaar mishandeld.

De man werd geschopt en geslagen en viel op de grond. Terwijl hij op de grond lag gingen de mishandelingen door. Hij raakte bewusteloos. In het ziekenhuis bleek dat hij zwaar letsel aan zijn gezicht had opgelopen: een afgebroken tand, een gebroken neus, een gescheurde lip en verschillende scheuren in de huid bij zijn ogen. Naar verwachting is de schade aan zijn oog blijvend en zal zijn zicht nooit meer honderd procent zijn, omdat er een vlies in zijn oog is gescheurd.

24 augustus 2023
Bron: 112 Rijnmond

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Rotterdam

De politie heeft op 24 augustus een hennepplantage aangetroffen in een woning aan het Santandererf in Rotterdam. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In totaal zijn 150 hennepplanten geruimd en is een 37-jarige man aangehouden.

Ga naar
25 juli 2023
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen drugspand Rotterdam

De politie heeft op 24 juli vier verdachten aangehouden in een woning aan de Botersloot wegens het aantreffen van drugs, gerelateerde goederen en een wapen. De verdachten, drie mannen van 36, 36 en 47 jaar en een 38-jarige vrouw, kwamen allen uit Rotterdam. Mede dankzij een anonieme tip kwamen de agenten hen op het spoor.

Ga naar
09 mei 2023
Bron: Politie.nl

Aanhouding bedreiging in metro met vuurwapen in Rotterdam

De politie heeft op 9 mei een 35-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van bedreiging met vuurwapen in de metro in oktober 2022. De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem naar aanleiding van het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. De man had tijdens een ruzie in de metro iemand bedreigd met een vuurwapen door het op z’n hoofd te plaatsen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies