Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

23 maart 2016 | Bron: AD NU.nl

Taakstraf voor mishandeling zwangere vrouw Leiden

Een 33-jarige man uit Leiden is door de rechtbank veroordeeld tot 160 uur taakstraf, waarvan 40 uur voorwaardelijk. Hij mishandelde eind 2014 een zwangere vrouw na een verkeersongeval. De politie kwam hem op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem.

Op 7 november 2014 botste de man op de Vlietweg in Leiden met zijn racefiets achterop de auto van de vrouw, nadat zij plotseling moest remmen voor een andere fietser. De situatie escaleerde en hij sloeg de vrouw met zijn vuisten in haar gezicht, sleepte haar door de bosjes en gooide haar uiteindelijk in het water van het Vliet.

Zwanger
Toen de vrouw in het water lag, riep ze dat ze zwanger was. De dader kwam toen deels tot inkeer en trok de vrouw, daarbij geholpen door een voorbijganger, de wal op. Vervolgens fietste hij weg. De vrouw had verwondingen aan gezicht, armen en benen.

Aanhouding
In Opsporing Verzocht was aandacht voor de zaak. Uiteindelijk bracht een anonieme tip de politie in de richting van de dader en werd hij op 26 januari 2015 aangehouden.

16 april 2020
Bron: Leidsch Dagblad

Hennepkwekerij ontmanteld in Leiden

De politie heeft een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Isoldehof in Leiden. Agenten kwamen de hennepkwekerij op het spoor dankzij een anonieme tip. Een specialistisch bedrijf heeft de kwekerij ontruimd en vernietigd. 

Ga naar
14 maart 2018
Bron: Unity.nu

Hennepkwekerij in Leiden

Een M.-tip leidde de politie op 13 maart naar een hennepkwekerij in een woning op de Willem de Zwijgerlaan in Leiden. De hennepkwekerij had een grootte van ruim tweehonderd planten, met een straatwaarde van circa 17.000 euro. Er is een verdachte aangehouden.

Ga naar
26 juli 2017
Bron: Unity.nu

Hennepkwekerij in flatwoning in Leiden

De politie ontmantelde in juli een hennepkwekerij in een flatwoning aan de Corantijnstraat in Leiden. Dit gebeurde naar aanleiding van tips via Meld Misdaad Anoniem. Een speciaal hennepteam trof zestig planten aan en negentig planten die lagen te drogen. De geschatte waarde van de vondst betreft 12.300 euro.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies