Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

30 maart 2016

Vijf aanhoudingen na vondst hennepkwekerijen Wouw

Tijdens een integrale controle op 30 maart in een woonwagenkamp in Wouw zijn drie mannen en twee vrouwen aangehouden. Ze worden verdacht van het kweken van hennep. Na diverse meldingen, waaronder via M., werd onderzoek verricht. Medewerkers van de gemeente Roosendaal, de politie, het Openbaar Ministerie, de omgevingsdienst Midden- en West-Brabant, de sociale recherche en de Belastingdienst trokken hierin samen op.

In totaal zijn er drie hennepkwekerijen aangetroffen met in totaal 634 planten. De geschatte waarde hiervan is 52.000 euro. Omdat er sprake was van stroomdiefstal zijn zes woonwagens door de energieleverancier afgesloten van het net. Verder constateerde de gemeente diverse overtredingen op het gebied van illegaal bouwen, ingebruikname van gemeentegrond en strijdig gebruik van gebouwen. Er is beslag gelegd op twee campers en twee aanhangwagens.

14 december 2023
Bron: Omroep Brabant

Vijf drugsdealers straat gehaald in Roosendaal

Vijf drugsdealers zijn op 14 december door de politie in Roosendaal van de straat geplukt. Dit kwam voort uit uit de actie “Geen witte kerst”. De dealers hadden bij de aanhouding 36.410 euro en heroïne, coke en hasj op zak. Opvallend aan de zaak is dat agenten peperdure kleding en tassen aantroffen bij de nog thuiswonenden verdachten. Ze troffen onder meer merken als Louis Vuitton en Gucci aan. Ook werden wapens aangetroffen, zoals boksbeugels, stroomstootwapens, een bolletjespistool en een ploertendoder.  

Ga naar
30 december 2022
Bron: NOS

Politie vindt 650 kilo vuurwerk in woning Roosendaal dankzij anonieme tip

De politie heeft op 30 december in een woning in Roosendaal in totaal 650 kilo vuurwerk aangetroffen. Mede dankzij een anonieme tip kwam de politie de locatie op het spoor. In eerste instantie gaf de bewoonster aan dat er geen vuurwerk aanwezig was in de woning, maar gaandeweg vond de politie steeds meer vuurwerk. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EDO) werd opgeroepen vanwege het ontploffingsgevaar. De gemeente heeft de bewoners een dwangsom van 10.000 opgelegd als ze nogmaals de fout ingaan. 

Ga naar
24 september 2022
Bron: Politie.nl

6.000 hennepstekken in beslag genomen in pand Roosendaal

Op 23 september heeft de politie in een pand aan de Burgemeester Freijterslaan in Roosendaal een grote hennepstekkerij ontmanteld. De politie kwam de hennepstekkerij op het spoor dankzij meldingen via Meld Misdaad Anoniem. De stekkerij bestond uit bijna 6.000 hennepstekjes en 172 hennepplanten. De stekjes, planten en de apparatuur zijn allemaal in beslag genomen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies