Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

06 april 2016 | Bron: Politie.nl

 Hennepkwekerijen in Alkmaar en Heerhugowaard

De politie Noord-Holland heeft op 5 april twee hennepkwekerijen ontmanteld na M.tips. In een woning aan het Tuinderspad in Alkmaar stonden 742 planten. De geschatte straatwaarde is ruim 60.000 euro. Daarnaast werd de stroom afgetapt. In Heerhugowaard trof de politie een hennepkwekerij met 328 planten (straatwaarde 27.000 euro) aan op de Rudbeckialaan. Ook hier was sprake van stroomdiefstal.

07 februari 2023
Bron: Wijkagent Stefan Govaard

Woningsluiting na drugsvondst in Heerhugowaard

De gemeente heeft een woning aan de Tritonlaan in Heerhugowaard voor drie maanden gesloten wegens het aantreffen van een grote hoeveelheid drugs. Mede dankzij een anonieme tip kwam de politie de locatie op het spoor. 

Ga naar
29 juni 2022
Bron: Noordhollandsdagblad.nl

110 kilo hennep aangetroffen in Alkmaar na anonieme tip

Naar aanleiding van een anonieme melding heeft het hennepteam van de politie Alkmaar heeft op 29 juni onderzoek verricht naar een bedrijfspand aan de Herculesstraat. Daar trof 80 kilo gedroogde wiet en 30 kilo hasj aan. Het onderzoek is nog volop bezig en aanhoudingen worden niet uitgesloten. 

Ga naar
25 februari 2021
Bron: alkmaarsdagblad.nl

OM eist 10 maanden celstraf voor mishandeling Egmond aan Zee

Het Openbaar Ministerie eist tot 10 maanden (onvoorwaardelijke) celstraf tegen drie verdachten die in de zomer van 2017 drie Duitse toeristen mishandelen in Egmond aan Zee. Twee van hen belanden met ernstig hersenletsel in het ziekenhuis; met blijvend letsel tot gevolg. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwamen drie verdachten in beeld, namelijk twee mannen van 18 en 20 jaar uit Egmond en één man van 19 jaar uit Alkmaar. Dit zinloze geweld met zeer ernstige gevolgen voor de slachtoffers laat niemand onberoerd’., aldus de Officier van Justitie. De uitspraak van de rechter volgt op een later moment.  

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures