Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

08 april 2016 | Bron: Gelderlander.nl

75.000 euro aan hennep in bedrijfspand Ede

Een M.-tip bracht de politie op het spoor van een hennepkwekerij in Ede. In een bedrijfspand aan de Ampèrestraat werden op 7 april 918 hennepplanten aangetroffen. De straatwaarde hiervan is ruim 75.000 euro. De huurder van het pand, een 51-jarige man uit Lunteren, is aangehouden.

08 december 2022
Bron: 112Ede.nl

Drugs en vuurwerk aangetroffen in Ede na anonieme tip 

De politie heeft op 5 december een grote lading vuurwerk en harddrugs aangetroffen in een woning in Ede mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. In de woning vonden de agenten in totaal tientallen kilo’s vuurwerk, twee kilo harddrugs en duizenden XTC-pillen. Daarnaast was er ook veel contant geld en een boksbeugel in de woning aanwezig. Alle goederen zijn in beslag genomen.

Ga naar
11 juni 2021
Bron: Wijkagent_Ede_buitengebied

M.-tip leidt tot ontmanteling hennepkwekerij in Ede

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een hennepkwekerij ontmanteld in een woning in Wekerom. Agenten troffen tientallen hennepplanten en de bijbehorende attributen aan. Alles is geruimd en vier mensen zijn aangehouden.

Ga naar
07 januari 2021
Bron: Edestad.nl

Politie Ede stuit op hennepkwekerij

Mede dankzij een M.-tip stuitte de politie op professionele hennepkwekerij in een woning in Ede. De exacte omvang van de kwekerij is nog onbekend vanwege het lopende onderzoek, maar het pand is inmiddels ontruimd.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures