Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

15 april 2016 | Bron: Politie.nl

Onderzoek naar drugshandel Bodegraven: acht aanhoudingen

In een groot onderzoek naar drugshandel hield de politie de afgelopen weken in totaal acht verdachten aan. Het gaat om zeven mannen uit Bodegraven (20 tot 26 jaar) en een 24-jarige man uit Nieuwerburg. Het onderzoek startte begin maart na onder andere meldingen via Meld Misdaad Anoniem. 

Het onderzoeksteam kwam op het spoor van de drugshandel, waarbij dealers zeer regelmatig op afgesproken plaatsten bezorgden. Tijdens het onderzoek kreeg de politie meerdere locaties op het oog en meerdere verdachten in het vizier. Dit leidde op 22 maart tot de aanhouding van de eerste zes verdachten. Bij hen trof de politie harddrugs aan. Bij doorzoekingen in vier woningen vonden ze ook goederen die van diefstal afkomstig bleken te zijn. Naast de drugs nam de politie drie auto’s en geld in beslag.

Op 5 april hield de politie een 22-jarige man uit Bodegraven aan. Hij probeerde te ontkomen door onder te duiken. De politie wist hem te lokaliseren en hem in Rotterdam aanhouden. De laatste verdachte meldde zich op 14 april zelf op het politiebureau.

Grote schaal
Tijdens het onderzoek ontdekte de politie dat de drugshandel in Bodegraven op grote schaal plaatsvond. De drugsdealers leverden aan ongeveer tweehonderd vaste afnemers in en rond Bodegraven en werkten in georganiseerd verband nauw samen.

24 augustus 2023
Bron: 112 Rijnmond

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Rotterdam

De politie heeft op 24 augustus een hennepplantage aangetroffen in een woning aan het Santandererf in Rotterdam. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In totaal zijn 150 hennepplanten geruimd en is een 37-jarige man aangehouden.

Ga naar
25 juli 2023
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen drugspand Rotterdam

De politie heeft op 24 juli vier verdachten aangehouden in een woning aan de Botersloot wegens het aantreffen van drugs, gerelateerde goederen en een wapen. De verdachten, drie mannen van 36, 36 en 47 jaar en een 38-jarige vrouw, kwamen allen uit Rotterdam. Mede dankzij een anonieme tip kwamen de agenten hen op het spoor.

Ga naar
09 mei 2023
Bron: Politie.nl

Aanhouding bedreiging in metro met vuurwapen in Rotterdam

De politie heeft op 9 mei een 35-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van bedreiging met vuurwapen in de metro in oktober 2022. De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem naar aanleiding van het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. De man had tijdens een ruzie in de metro iemand bedreigd met een vuurwapen door het op z’n hoofd te plaatsen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures