Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

25 april 2016 | Bron: Politie.nl

Elf aanhoudingen bij hennepknipperij Brunssum

Dankzij een M.-tip hield de politie op 23 april elf personen aan bij een hennepknipperij in Brunssum. Zij knipten hennep in een schuur aan de Hoogenbosch. Alle verdachten zijn vrouwen in de leeftijd van 31 tot en met 54 jaar, afkomstig uit Brunssum, Beek, Heerlen, Schinveld en Sittard. De politie trof in totaal 75 kilo henneptoppen aan.

30 mei 2023
Bron: 1Limburg.nl

Bloemenzaak blijkt dekmantel drugsopslag in Heerlen

De politie heeft in een bloemenzaak aan de Jongmansweg in Heerlen kilo’s soft-en harddrugs aangetroffen mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. De bloemenzaak was een dekmantel voor drugshandel vanuit het pand. De politie trof vijf kilo harddrugs, vijf kilo softdrugs en een vuurwapen aan. De eigenaar en een medeverdachte zijn aangehouden. 

Ga naar
11 maart 2023
Bron: Limburg24.nl

Politie arresteert drugsdealers in Sittard en ontdekt vuurwapen

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem startte de politie Sittard een onderzoek naar drie mogelijke drugsdealers in Sittard. Op donderdag 9 maart werden de verdachten aangehouden. De politie trof tijdens de arrestatie diverse handelshoeveelheden drugs en één wapen aan.Daarnaast werd ook drugs in hun voertuig en in één van hun woningen aangetroffen. Alles is in beslag genomen en de verdachten moeten zich binnenkort verantwoorden bij de rechter. 

Ga naar
10 februari 2023
Bron: Limburger.nl

Drie verdachten aangehouden voor schietpartij Hoensbroek na Opsporing Verzocht

De politie heeft opnieuw drie mannen aangehouden voor de dodelijke schietpartij op 2 mei 2021 in Hoensbroek waarbij een 29-jarige uit Aken om het leven kwam. Het gaat om een 21-jarige man en een 30-jarige man uit Heerlen en een 24-jarige man uit Nuth. Naar aanleiding van een aflevering van Opsporing Verzocht kwamen tips via Meld Misdaad Anoniem bij de opsporingsinstanties.In totaal zijn er nu vijf verdachten opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij het dodelijke geweldsincident op de Schuureikenweg in Hoensbroek. Eerder werden twee verdachten uit Heerlen opgepakt in Maasmechelen. Zij zitten nog in detentie in België en zijn nog niet overgeleverd aan Nederland. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures