Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

25 april 2016 | Bron: Politie.nl

Elf aanhoudingen bij hennepknipperij Brunssum

Dankzij een M.-tip hield de politie op 23 april elf personen aan bij een hennepknipperij in Brunssum. Zij knipten hennep in een schuur aan de Hoogenbosch. Alle verdachten zijn vrouwen in de leeftijd van 31 tot en met 54 jaar, afkomstig uit Brunssum, Beek, Heerlen, Schinveld en Sittard. De politie trof in totaal 75 kilo henneptoppen aan.

12 april 2024
Bron: Politie Brunssumlandgraaf (IG)

Politie ontdekt hennepkwekerij in Brunssum

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een hennepkwekerij in aanbouw ontdekt in een woning aan de Amstenrade in Brunssum. In totaal zijn er 290 potten, klaar voor gebruik, in beslag genomen. Daarnaast was er ook sprake van diefstal van stroom en gas. Het onderzoek loopt nog en toekomstige aanhoudingen worden niet uitgesloten. 

Ga naar
13 juni 2023
Bron: ZNWS.nl

Politie en gemeente ontdekken grote drugsopslag in woning Brunssum

De politie en gemeente Brunssum hebben op een woonwagenkamp aan de Rembrandstraat een opslag ontdekt waar honderden kilo?s PMK lag opgeslagen, een verboden grondstof voor drugs. Mede naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In een schuurtje op het kamp vonden agenten 23 zakken met daarin elk 25 kilo PMK. Dit is in beslag genomen en de gemeente zal een proces in gang zetten om de opslaglocatie voor zes maanden te sluiten.

Ga naar
30 mei 2023
Bron: 1Limburg.nl

Bloemenzaak blijkt dekmantel drugsopslag in Heerlen

De politie heeft in een bloemenzaak aan de Jongmansweg in Heerlen kilo’s soft-en harddrugs aangetroffen mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. De bloemenzaak was een dekmantel voor drugshandel vanuit het pand. De politie trof vijf kilo harddrugs, vijf kilo softdrugs en een vuurwapen aan. De eigenaar en een medeverdachte zijn aangehouden. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies