Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

26 mei 2016 | Bron: Politie.nl

Hennepkwekerij boven café Hengelo

In een leegstaande ruimte boven een café aan de Twekkelerweg in Hengelo trof de politie op 25 mei een hennepkwekerij aan. De politie stelde een onderzoek in na tips via Meld Misdaad Anoniem. Op de zolder stonden 370 planten. De geschatte straatwaarde is ruim 30.000 euro. Een 60-jarige vrouw uit Enschede is aangehouden. In een ruimte achter het café werd een gestolen auto gevonden. Deze is voor onderzoek in beslag genomen.

28 december 2023
Bron: Hart van Nederland

Forse hoeveelheid illegaal vuurwerk in woning Enschede

De politie in Enschede heeft op 28 december een flinke hoeveelheid illegaal vuurwerk in een woning gevonden. Er lag 170 kilo illegaal vuurwerk opgeslagen, waarvan 140 kilo van explosieve aard. De vondst werd gedaan naar aanleiding van een anonieme tip.

Ga naar
20 december 2022
Bron: NOS.nl

Tip via Meld Misdaad Anoniem leidt naar 250.000 kilo vuurwerk in Duitsland

De politie heeft op 20 december in Duitsland een grote partij vuurwerk aangetroffen die bedoeld was voor de Nederlandse markt. Een tip via Meld Misdaad Anoniem was de aanleiding van de start van het onderzoek.Het vuurwerk lag opgeslagen in bunkers op een oud militair complex, net over de grens bij Enschede en was bedoeld voor de verkoop aan Nederlandse particulieren. In totaal ging het naar schatting om 250.000 kilo. Er zijn twee mensen aangehouden. Volgens de Officier van Justitie probeerden de verdachten de regels te omzeilen en te doen alsof er sprake was van professionele handel. In werkelijkheid waren de afnemers geen professionals maar “huisvaders en illegale handelaren”. Via een website boden de verdachten heel het jaar vuurwerk aan wat vervolgens net over de grens in winkels in Duitsland kon worden opgehaald. De politie heeft meerdere adressen doorzocht in Den Haag, Enschede, Haaksbergen en bij meerdere adressen van winkels en opslagplaatsen in Duitsland. Al het vuurwerk is in beslag genomen en vernietigd.

Ga naar
16 december 2022
Bron: Tubantia.nl

Duizenden namaakschoenen mede dankzij anonieme tips in beslag genomen in Hengelo

De politie in Hengelo heeft op 16 december in totaal 2.500 dozen met nagemaakte merkschoenen in beslag genomen. Op meerdere locaties werden de dozen met valse artikelen aangetroffen. De politie kwam de voorraad valse artikelen op het spoor mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies