Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

02 juni 2016 | Bron: Politie.nl

Hennepkwekerij in woning Driebergen-Rijsenburg

Op 1 juni ontdekte de politie in Driebergen-Rijsenburg een hennepkwekerij na een M.-tip. In een woning aan de Willem Banninklaan trof de politie een in opbouw zijnde kwekerij aan met 210 stekken. Een 28-jarige man uit het Utrechtse dorp is aangehouden.

12 april 2023
Bron: AD.nl Politie Utrecht Noord

Politie vindt hennepmaterialen in garagebox Utrecht dankzij M.-tip

De politie heeft hennepmaterialen in beslag genomen in een garagebox aan de Bombaydreef in Utrecht mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Dit betrof o.a. meerdere zakken potgrond, kabels en speciale lampen. De politie doet verder onderzoek naar de verdachte(n).

Ga naar
24 februari 2023
Bron: Politie.nl

Twee personen aangehouden in Utrecht vanwege drugshandel

De politie heeft op 24 februari twee verdachten aangehouden in een winkelpand aan de Columbuslaan wegens mogelijke betrokkenheid bij de handel in drugs. De politie kwam de locatie op het spoor dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. Naast drugs zijn ook verboden medicijnen aangetroffen. Alles is in beslag genomen. 

Ga naar
21 november 2022
Bron: RTV Utrecht

Woning in Driebergen-Rijsenburg gebruikt als drugswoning voor minderjarigen

Op 18 november heeft de politie een inval gedaan in een woning aan de Van Berckstraat in Driebergen-Rijsenburg. Dit gebeurde na meldingen bij Meld Misdaad Anoniem en eigen onderzoek door de politie. De woning zou als gebruikersplek voor minderjarige jongeren gebruikt worden. Dit alles met goedkeuring van de 34-jarige bewoonster. Tijdens de inval troffen de agenten vier minderjarige jongens aan. Daarnaast bleek de bewoonster in het bezit te zijn van verschillende soorten hard- en softdrugs in kleine hoeveelheden. Voor de minderjarige jongens en de twee kinderen van de bewoonster zijn Veilig Thuis zorgmeldingen aangemaakt. Daarnaast wordt er gekeken of er bestuurlijke maatregelen zijn om herhaling te voorkomen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies