Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

07 juni 2016 | Bron: Politie.nl

Grote hennepvondst in Apeldoorn

De politie hield 7 juni twee mannen (37 en 41 jaar) uit Apeldoorn aan. De aanhoudingen vonden plaats na de ontdekking van een grote hennepkwekerij in een woning aan de Hoge Dries in Apeldoorn. In totaal trof de politie ongeveer 1.500 stekjes en bijna 500 hennepplanten aan.

De politie kwam de kwekerij op het spoor na een tip via Meld Misdaad Anoniem. Na onderzoek bleken er in het pand meerdere ruimtes met hennep te zijn. Ook werd de stroom illegaal afgetapt. De aangetroffen apparatuur en planten zijn vernietigd.

18 mei 2020
Bron: De Stentor

Anonieme tip leidt politie naar hennepkwekerij in Apeldoorn

De politie ontmantelde op 18 mei een hennepkwekerij in een woningaan de Amsivarilaan in Apeldoorn. Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem stelde de politie een onderzoek in en troffen ze ruim 300 hennepplanten aan. De aanwezige persoon in de woning is aanhouden.

Ga naar
27 maart 2018
Bron: AD.nl

M.-tip resulteert in drie aanhoudingen in Apeldoorn

De politie vond op 27 maart een hennepkwekerij in een woning aan de Jagersweg in Apeldoorn. Dit gebeurde naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem. In de woning stonden 165 planten, met een straatwaarde van circa 14.000 euro. De politie nam een Ferrari in beslag wegens openstaande schulden bij de Belastingdienst. Er zijn drie personen aangehouden.

Ga naar
26 februari 2018
Bron: Rechtspraak.nl

Witwassen vijf miljoen euro leidt tot vier jaar celstraf

Zutphen – De Rechtbank van Gelderland heeft 50-jarige man uit Apeldoorn veroordeeld tot een gevangenisstraf van 4,5 jaar voor witwassen. Daarmee heeft de man in de periode 2007 – 2012 ongeveer vijfmiljoen euro onrechtmatig verkregen. Het witwassen werd op meerdere manieren uitgevoerd. Contante betalingen van fictieve facturen, aankopen van luxegoederen, contante kasstortingen en diverse uitgaande leningen werden ingezet om het geld op termijn legitiem te verantwoorden.De politie is mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem eenonderzoek gestart naar de royale uitgaven van de verdachte. De inkomsten konden niet vanuit de bedrijfsvoering worden verklaard en de herkomst van het geld was ook niet te achterhalen. Er waren aanwijzingen voor de betrokkenheid in cocaïnehandel, maar dit kon uiteindelijk niet worden bewezen

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies