Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

08 juni 2016 | Bron: Politie.nl / NVWA

Aanhouding voor vangen beschermde inheemse vogels

Op 20 mei werd door de politie, onder leiding van het Functioneel Parket, een 64-jarige jachtaktehouder op heterdaad aangehouden in de gemeente Nijkerk voor het vangen van beschermde inheemse eksters en kraaien.

Bij het vangen in het buitengebied van Hoevelaken werd gebruik gemaakt van een zogenaamde kraaienvangkooi en een ekstervangkooi. De aangetroffen gevangen zwarte kraaien zijn door de politie vrijgelaten en de vangkooien zijn in beslag genomen. Het veld waar de vangkooien stonden is in gebruik bij een andere jachtaktehouder. Er was geen vergunning voor het vangen van deze vogels.

De politie heeft ook de schuren van de twee jachtaktehouders bekeken. Bij de andere jachtaktehouder werd een vangkooi aangetroffen met pas gevangen spreeuwen en mussen. Deze vogels zijn direct losgelaten. De vangkooi is in beslag genomen. De aangehouden jachtaktehouder is na verhoor heengezonden. Proces-verbaal zal worden opgemaakt en de afdeling die gaat over de jachtaktes zal beoordelen of de jachtaktes worden ingetrokken.

04 september 2023
Bron: Nijkerkerveen.org

Politie houdt vrouw in Nijkerk aan voor drugshandel

De politie heeft een vrouw uit Nijkerk aangehouden voor handel in drugs. In haar woning werden onder andere verdovende middelen aangetroffen. Mede dankzij meldingen via Meld Misdaad Anoniem kwam de verdachte in beeld bij de politie.

Ga naar
13 februari 2020
Bron: nuishetnieuws.nl

Politie vindt vuurwapen en drugs in Nijkerk na M.-tip

Een M.-tip leidde de politie naar een woning aan de Prinsenweg in Nijkerk. Zij troffen daar een wapen, munitie, 21.000 xtc-pillen en contact geld aan. Er zijn twee personen aangehouden

Ga naar
25 juli 2019
Bron: Barneveldse Krant / Politie.nl

Groot drugslab in Terschuur ontdekt mede dankzij M.-tip

De politie heeft gisteren mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem een zeer groot drugslaboratorium aan de Hoevelakenseweg in Terschuur ontmanteld. In het lab werden opstellingen en productiemogelijkheden aangetroffen voor de productie van methamfetamine. Het lab werd aangetroffen in een voormalig vleesfabriek, die sinds enkele jaren wordt verhuurd aan derden. Twee aanwezige mannen in het pand zijn aangehouden. Via Twitter reageert burgemeester Asje van Dijk op de aanhouding. “Een effectief optreden van onze politie, na tips van oplettende inwoners. Samen werken aan veiligheid loont.”. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies