Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

15 juni 2016 | Bron: BN de Stem

Drugscontroles Roosendaal: voor bijna 200.000 euro in beslag genomen

De politie is op 14 juni drie panden binnengevallen die met drugs te maken hadden. Tips via Meld Misdaad Anoniem waren aanleiding voor een onderzoek naar de panden. In totaal werd er voor een straatwaarde van bijna 200.000 euro aan harddrugs en hennep in beslag genomen.

In een woning aan de Laan van België trof de politie bijna 500 hennepplanten aan. De hennep was verdeeld over meerdere kweekruimtes. Uit onderzoek bleek dat er sprake was van een eerdere hennepoogst. De elektriciteit werd illegaal afgetapt. De bewoner is aangehouden.

Aan de Toermalijndijk bleek een hennepdrogerij te zitten. In de woning werd in totaal bijna negen kilo gedroogde en voor de verkoop verpakte henneptoppen. Ook vond de politie ruim 13.000 XTC-pillen, GHB, hasjolie en andere middelen voor de productie van verdovende middelen. Ook hier werd de bewoner aangehouden.

Tot slot trof de politie een verwerkingsruimte voor verdovende middelen en een vuurwapen aan in een woning aan de Hulsdonksestraat. Alle panden waarbij de stroom werd afgetapt zijn afgesloten van het energienetwerk. Van de huurwoningen is per direct de huur opgezegd.

30 december 2022
Bron: NOS

Politie vindt 650 kilo vuurwerk in woning Roosendaal dankzij anonieme tip

De politie heeft op 30 december in een woning in Roosendaal in totaal 650 kilo vuurwerk aangetroffen. Mede dankzij een anonieme tip kwam de politie de locatie op het spoor. In eerste instantie gaf de bewoonster aan dat er geen vuurwerk aanwezig was in de woning, maar gaandeweg vond de politie steeds meer vuurwerk. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EDO) werd opgeroepen vanwege het ontploffingsgevaar. De gemeente heeft de bewoners een dwangsom van 10.000 opgelegd als ze nogmaals de fout ingaan. 

Ga naar
24 september 2022
Bron: Politie.nl

6.000 hennepstekken in beslag genomen in pand Roosendaal

Op 23 september heeft de politie in een pand aan de Burgemeester Freijterslaan in Roosendaal een grote hennepstekkerij ontmanteld. De politie kwam de hennepstekkerij op het spoor dankzij meldingen via Meld Misdaad Anoniem. De stekkerij bestond uit bijna 6.000 hennepstekjes en 172 hennepplanten. De stekjes, planten en de apparatuur zijn allemaal in beslag genomen. 

Ga naar
17 juni 2022
Bron: PZC.nl

Twee aanhoudingen na drugsvondst in woning Roosendaal

Tijdens de inval troffen de agenten ongeveer anderhalve kilo aan cocaïne, amfetamine en pillen aan. Daarnaast werd er ook tienduizenden euro’s in contant geld, drie kilo illegaal vuurwerk en 100 gram hennep gevonden. Twee bewoners zijn aangehouden. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures