Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

27 juni 2016 | Bron: Brabants Dagblad

Drie jaar cel voor drugslab Moergestel

Een 52-jarige man uit Eindhoven is veroordeeld voor de productie van speed en het in bezit hebben van de grondstoffen hiervoor. Het oordeel van de rechtbank luidde drie jaar celstraf.

Eind augustus 2014 trof de politie na een M.-tip een drugslaboratorium aan in Moergestel. In het lab trof zij onder meer handschoenen en sigarettenpeuken met het DNA van de Eindhovenaar erop. Volgens hem was hij in de ruimte om op te ruimen, maar de rechtbank vond dat te toevallig en wees erop dat het geen ‘opruimhandschoenen’ waren, maar speciale handschoenen die gebruikt worden bij de productie van harddrugs.

04 maart 2022
Bron: Wijkagent Eindhoven-Ontginning (Instagram)

Fietsendieven geconfronteerd na anonieme melding

De politie in Eindhoven-Noord heeft een tweetal mogelijk fietsendieven geconfronteerd na een melding via Meld Misdaad Anoniem. Uit onderzoek bleek dat de twee verdachten uit de Japiksestraat zich regelmatig op verschillende, nieuw-ogende fietsen verplaatsten. Naar aanleiding van de melding nam de politie polshoogte in een berging. Hier vonden zij een groot aantal fietsonderdelen, die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. De twee verdachten kwamen toevallig aanlopen en wisten uiteraard van niks. Het aantal antecedenten van fietsendiefstal op hun naam deed echter iets anders vermoeden.  

Ga naar
16 februari 2022
Bron: Wijkagent Doornakkers Ronald (Instagram)

Anonieme tip leidt politie naar hennepkwekerij in Eindhoven 

De Eindhovense politie heeft op 16 februari een hennepkwekerij aangetroffen in een woning in de wijk Tongelre. Dit gebeurde naar aanleiding van een anonieme tip. De hennepkwekerij is inmiddels ontmanteld. De bewoner is aangehouden. 

Ga naar
25 november 2021
Bron: Wijkagent Eindhoven Hemelrijken - Gildebuurt (Instagram)

Eindhovense winkel boordevol met vervalste merkkleding

Op donderdag 25 november trof de politie in Eindhoven een volledig ingerichte winkel met vervalste merkkleding aan. De winkel in de Kruisstraat bevond zich achter een nog werkzame kapsalon. De politie kwam de handel op het spoor na een anonieme tip.In de winkel werden diverse bekende merken verkocht. Na contact met een specialist bleek dat de kleding vervalst en van slechte kwaliteit was. Klanten werden opgelicht omdat zij overtuigd werden dat ze afgeprijsde merkkleding kochten. Alle kleding is in beslag genomen en de eigenaar moet zich op een later moment voor de rechter verantwoorden. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies