Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

25 augustus 2016 | Bron: Politie.nl

Vijf aanhoudingen na aantreffen hennepkwekerij Ermelo

De politie trof op 25 augustus na een M.-tip een hennepkwekerij aan in Ermelo. In een huisje op het Gentenerf stonden 278 hennepplanten met een geschatte straatwaarde van 23.000 euro. Vier vrouwen en een man (31 tot 54 jaar) uit Nunspeet en Kampen zijn aangehouden. Een aantal van hen was bezig met het knippen van de hennep. De hennep, het bijbehorende materiaal en twee auto’s zijn in beslag genomen.

31 oktober 2019
Bron: Gelderlander.nl

1.450 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen in schuur Nunspeet

Naar aanleiding van een M.-tip trof de politie eind oktober bij een woning aan de Bovenweg in Nunspeet ruim 1.450 kilo zwaar illegaal vuurwerk aan. De hoeveelheid was in een schuurtje naast het huis opgeslagen. Het vuurwerk is in beslag genomen en de eigenaar is aangehouden. 

Ga naar
31 oktober 2019
Bron: blikopnieuws.nl

Kilo’s harddrugs aangetroffen in woning Nunspeet

Dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem startte de politie een onderzoek naar vier verdachten. Hieruit bleek dat zij zich bezighielden met drugshandel in Nunspeet. Zij werden allen door de politie aangehouden. De politie besloot hierna de woning van één van de verdachten te doorzoeken. Daar troffen de agenten een handelshoeveelheid van (hard)drugs en wapenmunitie aan. Alles is in beslag genomen en het huis is door de burgemeester voor de aankomende drie maanden gesloten.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies