Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

08 december 2016 | Bron: Politie.nl

Vijf aanhoudingen bij actie tegen drugshandel Waalwijk

De politie hield op 25 november vijf verdachten aan op verdenking van drugshandel.Het gaat om een 29-jarige man en een 31-jarige vrouw uit Sprang-Capelle, een 28-jarige man uit Vianen en een 22-jarige en een 24-jarige man uit Waalwijk. De politie startte een onderzoek in Waalwijk en Sprang-Capelle naar aanleiding van meldingen via Meld Misdaad Anoniem en via de wijkagenten van mensen die zich zorgden maakten om het harddrugsgebruik van mensen in hun omgeving.

Na onderzoek bleek er sprake van een 24/7 leveringsdienst voor de verkoop van verdovende middelen. Dit leidde tot een actie waarbij vijf woningen werden doorzocht. Daarbij trof de politie enkele honderden grammen soft- en harddrugs aan. Het ging om cocaïne, heroïne en hasj. Vijf verdachten werden aangehouden en Het onderzoek wordt voortgezet, meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

De gemeente Waalwijk heeft drie eigenaren van panden waar drugs werd gevonden, laten weten dat hun panden (één in Sprang-Capelle en twee in Waalwijk) voor drie maanden worden gesloten. Dit gebeurt op last van burgemeester Kleijngeld die dit kan doen op basis van de wet Damocles.

20 september 2022
Bron: Rechtspraak.nl

Eigenaar illegale erotische massagesalon moet woning in Waalwijk verlaten

Op 20 september heeft de rechtbank Zeeland-West-Brabant besloten dat de eigenaar van een illegale erotische massagesalon zijn woning in Waalwijk moet verlaten en terug moet geven aan de vastgoedbeheerder. In een langer lopend onderzoek en na tips via Meld Misdaad Anoniem kwamen de gemeente en de politie erachter dat in de woning een erotische massagesalon geëxploiteerd werd. Dit is in strijd met de huurovereenkomst en daarom moet de man zijn woning verlaten. 

Ga naar
12 januari 2022
Bron: Omroep Brabant

11 aanhoudingen in onderzoek drugshandel dankzij anonieme tips

De politie heeft 11 aanhoudingen verricht in een onderzoek naar de handel in verdovende middelen in Waalwijk en omstreken. Het onderzoek begon naar aanleiding van tips via Meld Misdaad Anoniem.Tijdens het onderzoek bleek dat een groep van negen personen zich bezighield met de drugshandel. Er werden 11 personen aangehouden waaronder twee kopers. Na de aanhoudingen is er op zeven plekken een huiszoeking gedaan. Hierbij vond de politie onder andere tientallen grammen cocaïne, een kleine hennepkwekerij en tienduizenden euro’s aan contant geld. De recherche gaat verder met het onderzoek. 

Ga naar
29 december 2020
Bron: BD.nl

82 kilo illegaal vuurwerk in loods Sprang-Capelle

Enkele dagen voor de jaarwisseling trof de politie 82 kilo illegaal vuurwerk aan in een loods in de wijk Nieuwe-Vaart in Sprang-Capelle. De eigenaar van de loods is aangestipt als verdachte wordt op een later moment verhoord. De politie kwam de loods op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies