Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

21 december 2016 | Bron: Politie.nl

Vluchtpoging verdachte drugsdealer Groningen mislukt

De politie hield op 20 december in de Vinkenstraat in Groningen een 18-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan voor handel in harddrugs. Een dag later werd nog een tweede verdachte, een 31-jarige man uit Groningen, aangehouden. De politie stelde een onderzoek in naar het adres na een tip via Meld Misdaad Anoniem.

Toen de politie aanbelde verliet de verdachte de woning via een raam op de eerste etage en sprong naar beneden. Doordat hij in een conifeer sprong raakte hij niet gewond. De verdachte probeerde vervolgens iets te verstoppen onder de conifeer, maar dat mislukte omdat er ook politie aan de achterzijde van de woning stond. Zij hielden de verdachte direct aan. Bij de boom troffen ze 57 bolletjes met wit poeder en 24 bolletjes met bruin poeder aan.

In de woning trof de politie onder andere 22 gram wit poeder en ruim 60 gram bruin poeder aan. Alle aangetroffen spullen zijn in beslag genomen. De bolletjes en het poeder wordt onderzocht om vast te stellen of het inderdaad gaat om verdovende middelen.

15 september 2023
Bron: 112groningen.nl

Drugsdealer in Groningen aangehouden dankzij anonieme tip

De politie heeft op 14 augustus een man gearresteerd wegens drugsdealen in de stad. Een anonieme tip was aanleiding voor een onderzoek. In zijn woning werd geld en drugs aangetroffen. Alles is in beslag genomen.

Ga naar
29 juni 2023
Bron: Pol_TCGroningen (Twitter)

Politie arresteert drugsdealer in Groningen

Naar aanleiding van anonieme tips en onderzoek heeft de politie op 29 juni een 34-jarige man aangehouden op verdenking van drugsdealen vanuit z’n woning in het centrum van Groningen. Daarnaast is beslag gelegd op harddrugs, mobiele telefoons, contant bedrag van €10.000 en een voertuig.

Ga naar
08 februari 2023
Bron: RTVnoord.nl

Verdachte witwassen aangehouden in Groningen

Mede naar aanleiding van een anonieme tip heeft de politie op 8 februari een 26-jarige man uit Groningen aangehouden op verdenking van witwassen. De verdachte had ongeveer €85.000 aan vermogen in bezit dat hij niet kon verklaren. Daarbij ging het onder andere om dure merkkleding en meerdere personenauto’s. Alles in beslag genomen. ‘De Groninger zit op dit moment nog vast en wordt gehoord. In de aanpak van ondermijnende criminaliteit, zoals de handel in drugs, focussen wij ons samen met de recherche steeds vaker op het afpakken van crimineel vermogen.”, aldus de politie. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures