Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

21 december 2016 | Bron: Politie.nl

Vluchtpoging verdachte drugsdealer Groningen mislukt

De politie hield op 20 december in de Vinkenstraat in Groningen een 18-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan voor handel in harddrugs. Een dag later werd nog een tweede verdachte, een 31-jarige man uit Groningen, aangehouden. De politie stelde een onderzoek in naar het adres na een tip via Meld Misdaad Anoniem.

Toen de politie aanbelde verliet de verdachte de woning via een raam op de eerste etage en sprong naar beneden. Doordat hij in een conifeer sprong raakte hij niet gewond. De verdachte probeerde vervolgens iets te verstoppen onder de conifeer, maar dat mislukte omdat er ook politie aan de achterzijde van de woning stond. Zij hielden de verdachte direct aan. Bij de boom troffen ze 57 bolletjes met wit poeder en 24 bolletjes met bruin poeder aan.

In de woning trof de politie onder andere 22 gram wit poeder en ruim 60 gram bruin poeder aan. Alle aangetroffen spullen zijn in beslag genomen. De bolletjes en het poeder wordt onderzocht om vast te stellen of het inderdaad gaat om verdovende middelen.

12 april 2024
Bron: Politie.nl

Politie houdt vijf drugsdealers aan bij drugsactie in Groningen

De politie heeft op 11 april bij een drugsactie in de stad Groningen vijf drugsdealers aangehouden. Naast de aanhoudingen verrichtte de politie ook drie doorzoekingen. De actie vond plaats mede naar aanleiding van anonieme tips.Onder de vijf verdachten waren er twee minderjarig. De verdachten zijn aangehouden op het (online) verkopen van harddrugs. Vier van de vijf verdachten zitten nog vast. Bij de doorzoekingen in de woningen in Groningen en Harkstede werden handelshoeveelheden (hard)drugs en contant geld aangetroffen. Verder werd er beslag gelegd op een personenauto, een scooter en een huurauto.

Ga naar
22 november 2023
Bron: Politie Groningen Centrum

Anonieme tip leidt naar hard- en softdrugs in Groningen

De politie Groningen Centrum heeft op 22 november naar aanleiding van een anonieme tip een doorzoeking gedaan in een woning. Vanwege het aantreffen van verdovende middelen in een kluis werd een 21-jarige man op heterdaad aangehouden. Naast de drugs werden er ook nog weegschalen, contant geld en een aansteker in de vorm van een vuurwapen aangetroffen. Alle goederen zijn in beslag genomen.

Ga naar
20 november 2023
Bron: Westerwolde actueel

Vier drugsdealers opgepakt in centrum Groningen

De politie heeft op 20 november in het centrum van Groningen vier drugsdealers opgepakt. De acties vonden plaats nadat er meerdere meldingen van drugshandel waren binnengekomen bij Meld Misdaad Anoniem. De vier personen zijn op heterdaad aangehouden.Bij de verdachten werden handelsvoorraden hard- en softdrugs aangetroffen. Daarnaast heeft de politie contant geld, een vervoersmiddel en meerdere telefoons in beslag genomen.De vier mannen (van 20, 21, 32 en 39 jaar oud) worden verdacht van handel in harddrugs en voorbereidingshandelingen daartoe. Ze zijn inmiddels in vrijheid gesteld, maar blijven verdachte in het onderzoek.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies