Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

17 januari 2017 | Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen na aantreffen hennepkwekerij Opmeer

De politie hield in de vroege ochtend van 17 januari drie vrouwen en een man aan in verband met mogelijke betrokkenheid bij een hennepkwekerij in Opmeer. Het gaat om twee vrouwen (22 en 46 jaar) uit Heerhugowaard, een 50-jarige vrouw uit Alkmaar en een 36-jarige man uit Hoogwoud.

In een bedrijfspand aan de Vekerweg trof de politie mede dankzij een M.-tip vooral henneptoppen die lagen te drogen. Zes vuilniszakken konden worden gevuld met de toppen. De hennep wordt vernietigd.

07 februari 2023
Bron: Wijkagent Stefan Govaard

Woningsluiting na drugsvondst in Heerhugowaard

De gemeente heeft een woning aan de Tritonlaan in Heerhugowaard voor drie maanden gesloten wegens het aantreffen van een grote hoeveelheid drugs. Mede dankzij een anonieme tip kwam de politie de locatie op het spoor. 

Ga naar
29 juni 2022
Bron: Noordhollandsdagblad.nl

110 kilo hennep aangetroffen in Alkmaar na anonieme tip

Naar aanleiding van een anonieme melding heeft het hennepteam van de politie Alkmaar heeft op 29 juni onderzoek verricht naar een bedrijfspand aan de Herculesstraat. Daar trof 80 kilo gedroogde wiet en 30 kilo hasj aan. Het onderzoek is nog volop bezig en aanhoudingen worden niet uitgesloten. 

Ga naar
25 februari 2021
Bron: alkmaarsdagblad.nl

OM eist 10 maanden celstraf voor mishandeling Egmond aan Zee

Het Openbaar Ministerie eist tot 10 maanden (onvoorwaardelijke) celstraf tegen drie verdachten die in de zomer van 2017 drie Duitse toeristen mishandelen in Egmond aan Zee. Twee van hen belanden met ernstig hersenletsel in het ziekenhuis; met blijvend letsel tot gevolg. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwamen drie verdachten in beeld, namelijk twee mannen van 18 en 20 jaar uit Egmond en één man van 19 jaar uit Alkmaar. Dit zinloze geweld met zeer ernstige gevolgen voor de slachtoffers laat niemand onberoerd’., aldus de Officier van Justitie. De uitspraak van de rechter volgt op een later moment.  

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures