Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

17 januari 2017 | Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen na aantreffen hennepkwekerij Opmeer

De politie hield in de vroege ochtend van 17 januari drie vrouwen en een man aan in verband met mogelijke betrokkenheid bij een hennepkwekerij in Opmeer. Het gaat om twee vrouwen (22 en 46 jaar) uit Heerhugowaard, een 50-jarige vrouw uit Alkmaar en een 36-jarige man uit Hoogwoud.

In een bedrijfspand aan de Vekerweg trof de politie mede dankzij een M.-tip vooral henneptoppen die lagen te drogen. Zes vuilniszakken konden worden gevuld met de toppen. De hennep wordt vernietigd.

31 oktober 2023
Bron: Politie.nl

M.-tip leidt naar drugslab in Alkmaar

Dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een drugslab aangetroffen in een bedrijfspand in Alkmaar. Het drugslab aan de Berenkoog was nog in werking. Er zijn geen verdachten aangehouden en de politie onderzoekt nog welke drugs er geproduceerd werden. Na de melding via M. is de politie gaan kijken op het bedrijventerrein. “Het rook naar foute boel, dus we hadden direct een legitieme reden om naar binnen te gaan. De Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) is ter plaatse gekomen om het lab veilig te ontmantelen en te zorgen dat er door de Forensische opsporing sporenonderzoek kan worden gedaan”, meldt de eenheidscoördinator drugs van de politie aan het Noordhollands Dagblad.

Ga naar
07 februari 2023
Bron: Wijkagent Stefan Govaard

Woningsluiting na drugsvondst in Heerhugowaard

De gemeente heeft een woning aan de Tritonlaan in Heerhugowaard voor drie maanden gesloten wegens het aantreffen van een grote hoeveelheid drugs. Mede dankzij een anonieme tip kwam de politie de locatie op het spoor. 

Ga naar
29 juni 2022
Bron: Noordhollandsdagblad.nl

110 kilo hennep aangetroffen in Alkmaar na anonieme tip

Naar aanleiding van een anonieme melding heeft het hennepteam van de politie Alkmaar heeft op 29 juni onderzoek verricht naar een bedrijfspand aan de Herculesstraat. Daar trof 80 kilo gedroogde wiet en 30 kilo hasj aan. Het onderzoek is nog volop bezig en aanhoudingen worden niet uitgesloten. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies