Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

24 januari 2017 | Bron: Omroep Gelderland / GelreNieuws.nl

Aanhoudingen voor cocaïne-roof uit vrachtauto Beneden-Leeuwen

De politie hield op 24 januari vier mannen aan op verdenking van een overval op een vrachtauto in Beneden-Leeuwen. Het gaat om Rotterdammers van 23, 27, 29 en 30 jaar. De overvallers haalden miljoenen euro’s aan cocaïne uit de vrachtauto. Op 22 november werd in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de overval. Mede dankzij tips, ook via M., naar aanleiding van die uitzending werden de vier verdachten aangehouden.

De vrachtautochauffeur was op 27 september met een lading bananenpuree op weg naar een bedrijf in Beneden-Leeuwen toen hij werd klem gereden. Meerdere overvallers gingen de laadruimte binnen, waar ze een groot aantal sporttassen vulden met cocaïne. De politie startte direct een grote klopjacht, maar de daders werden niet gevonden. Wel trof de politie twee betrokken auto’s aan. In  één daarvan lag een partij cocaïne met een straatwaarde tussen de 15 en 20 miljoen euro.

24 augustus 2023
Bron: 112 Rijnmond

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Rotterdam

De politie heeft op 24 augustus een hennepplantage aangetroffen in een woning aan het Santandererf in Rotterdam. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In totaal zijn 150 hennepplanten geruimd en is een 37-jarige man aangehouden.

Ga naar
25 juli 2023
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen drugspand Rotterdam

De politie heeft op 24 juli vier verdachten aangehouden in een woning aan de Botersloot wegens het aantreffen van drugs, gerelateerde goederen en een wapen. De verdachten, drie mannen van 36, 36 en 47 jaar en een 38-jarige vrouw, kwamen allen uit Rotterdam. Mede dankzij een anonieme tip kwamen de agenten hen op het spoor.

Ga naar
09 mei 2023
Bron: Politie.nl

Aanhouding bedreiging in metro met vuurwapen in Rotterdam

De politie heeft op 9 mei een 35-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van bedreiging met vuurwapen in de metro in oktober 2022. De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem naar aanleiding van het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. De man had tijdens een ruzie in de metro iemand bedreigd met een vuurwapen door het op z’n hoofd te plaatsen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies