Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

27 januari 2017 | Bron: de Telegraaf

M.-tips leiden naar inval verdacht café Rotterdam-West

Mede dankzij M.-tips verrichtte de politie op 25 januari een inval bij Café ’t Kanaal aan de Aelbrechtskade in Rotterdam. Hier trof zij een vuurwapen aan in het plafond van het toilet. Daarnaast werd een koffer met hasj gevonden. In het kantoor van het café vond de politie twee laptops waarop illegaal gegokt kon worden. De politie doorzocht de woning bij het café. Hier trof zij diverse hoeveelheden verdovende middelen aan, waaronder acht blokken hasj, 21 zakken wit poeder en zes zakken bruin poeder en diverse attributen om verdovende middelen te bewerken en te verpakken.

Het leidde tot de aanhouding van de 51-jarige cafébeheerder uit Papendrecht. Ook werden nog twee aanwezigen van 45 en 49 jaar aangehouden, omdat zij ongewenst vreemdeling zijn. Inmiddels is het bestuurlijke traject ingezet voor sluiting van het Rotterdamse café.

24 augustus 2023
Bron: 112 Rijnmond

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Rotterdam

De politie heeft op 24 augustus een hennepplantage aangetroffen in een woning aan het Santandererf in Rotterdam. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In totaal zijn 150 hennepplanten geruimd en is een 37-jarige man aangehouden.

Ga naar
25 juli 2023
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen drugspand Rotterdam

De politie heeft op 24 juli vier verdachten aangehouden in een woning aan de Botersloot wegens het aantreffen van drugs, gerelateerde goederen en een wapen. De verdachten, drie mannen van 36, 36 en 47 jaar en een 38-jarige vrouw, kwamen allen uit Rotterdam. Mede dankzij een anonieme tip kwamen de agenten hen op het spoor.

Ga naar
09 mei 2023
Bron: Politie.nl

Aanhouding bedreiging in metro met vuurwapen in Rotterdam

De politie heeft op 9 mei een 35-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van bedreiging met vuurwapen in de metro in oktober 2022. De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem naar aanleiding van het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. De man had tijdens een ruzie in de metro iemand bedreigd met een vuurwapen door het op z’n hoofd te plaatsen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies