Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

31 januari 2017 | Bron: Politie.nl / Omrop Fryslan

Vier aanhoudingen voor overval met Kalashnikov op coffeeshop Wolvega

De politie hield op 18 oktober vier mannen aan voor een gewapende overval op een coffeeshop aan de Heerenveenseweg in Wolvega. Het personeel van de coffeeshop werd op 16 januari bedreigd met een Kalashnikov en een van de medewerkers werd mishandeld. De verdachten namen geld en drugs mee.

Een 41-jarige man werd aangehouden na een DNA-match. Hij is in december veroordeeld tot anderhalf jaar cel. Mede dankzij meldingen via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de drie andere verdachten, allen uit Den Haag, op het spoor. Zij zitten nog vast.

10 april 2019
Bron: Omrop Fryslân

Hennepkwekerij met 1.200 planten in Jannum ontruimd

In een leegstaande boerderij aan de Iedyk in het Friese dorp Jannum heeft de politie op 9 april een hennepkwekerij ontdekt. Naar aanleiding van M.-tips is de politie een onderzoek gestart. Dit leidde vervolgens tot een inval met als resultaat de ontmanteling van de hennepkwekerij en de inbeslagname van de bijbehorende apparatuur. Verder werd ook diefstal van stroom vastgesteld. “We zijn dan ook heel blij dat we melding hebben gekregen via Meld Misdaad Anoniem en dat wij op deze manier hier achtergekomen zijn”, aldus de teamchef Marjan de Ruiter van de politie Noardeast-Fryslan. Een 28-jarige verdachte uit Heerenveen is aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies