Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

08 februari 2017 | Bron: Omroepwest.nl

Politie vindt hennepkwekerij onder woning in Zoetermeer

Een anonieme tip leidde op 7 februari tot de vondst van een hennepkwekerij onder een woning aan de Nimfkruidvaart in Zoetermeer. De hennep bleek al te zijn geoogst. De ruimte was ingericht voor ongeveer tweehonderd planten. Per oogst komt dit uit op een geschatte waarde van 16.400 euro. De politie schat in dat er al diverse keren is geoogst. Netwerkbeheer Stedin toonde aan dat de stroom was afgetapt en heeft het huis afgesloten van gas en elektra. De politie verrichtte een aanhouding.

15 september 2023
Bron: politie.nl

Politie ontdekt 300 lachgasflessen in bedrijfspand Zoetermeer

De politie heeft ruim 300 lachgasflessen aangetroffen in een bedrijfspand aan de Willem Dreeslaan in Zoetermeer. Het pand kwam in beeld na een anonieme tip via Meld Misdaad Anoniem. Tanks met lachgas kunnen exploderen, dus de opslag hiervan kan gevaarlijk zijn. De politie doet nog onderzoek naar de herkomst van de flessen.

Ga naar
30 november 2022
Bron: Politie.nl

Drugsdealers aangehouden in Zoetermeer na anonieme meldingen

Op 29 november heeft de politie aan de Maisakker in Zoetermeer twee personen aangehouden op verdenking van de handel in verdovende middelen. De politie kwam het tweetal op het spoor door eigen onderzoek en tips via Meld Misdaad Anoniem. Het gaat om een 39-jarige man uit Den-Haag en een 28-jarige vrouw uit Zoetermeer. In de woning waar zij op dat moment verbleven en in hun auto zijn verdovende middelen aangetroffen. Daarnaast waren in de woning mogelijk van diefstal afkomstige goederen aanwezig en contant geld. Deze goederen zijn in beslag genomen. 

Ga naar
10 november 2020
Bron: Zoetermeerdagblad

Hennepkwekerij ontmanteld in Zoetermeer dankzij M.-tip

Op 10 november 2020 hebben wijkagenten in de Zoetermeerse wijk Buytenwegh een hennepkwekerij ontmanteld dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. De bewoners van de huurwoning hebben een brief van de woningcorporatie ontvangen. Via de rechter is een onmiddellijke ontruiming van de woning gevorderd.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies