Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

22 april 2017 | Bron: Waalwijk.nieuws.nl

Gemeente sluit woning in Sprang-Capelle na vondst hennepkwekerij

Een tip via Meld Misdaad Anoniem zette de politie op 21 april op het spoor van een hennepkwekerij op de Beatrixstraat in Sprang-Capelle. In de woning stonden meer dan 250 planten. Daarnaast was er sprake van stroomdiefstal. De gemeente Waalwijk heeft de woning voor drie maanden gesloten.

20 september 2022
Bron: Rechtspraak.nl

Eigenaar illegale erotische massagesalon moet woning in Waalwijk verlaten

Op 20 september heeft de rechtbank Zeeland-West-Brabant besloten dat de eigenaar van een illegale erotische massagesalon zijn woning in Waalwijk moet verlaten en terug moet geven aan de vastgoedbeheerder. In een langer lopend onderzoek en na tips via Meld Misdaad Anoniem kwamen de gemeente en de politie erachter dat in de woning een erotische massagesalon geëxploiteerd werd. Dit is in strijd met de huurovereenkomst en daarom moet de man zijn woning verlaten. 

Ga naar
12 januari 2022
Bron: Omroep Brabant

11 aanhoudingen in onderzoek drugshandel dankzij anonieme tips

De politie heeft 11 aanhoudingen verricht in een onderzoek naar de handel in verdovende middelen in Waalwijk en omstreken. Het onderzoek begon naar aanleiding van tips via Meld Misdaad Anoniem.Tijdens het onderzoek bleek dat een groep van negen personen zich bezighield met de drugshandel. Er werden 11 personen aangehouden waaronder twee kopers. Na de aanhoudingen is er op zeven plekken een huiszoeking gedaan. Hierbij vond de politie onder andere tientallen grammen cocaïne, een kleine hennepkwekerij en tienduizenden euro’s aan contant geld. De recherche gaat verder met het onderzoek. 

Ga naar
29 december 2020
Bron: BD.nl

82 kilo illegaal vuurwerk in loods Sprang-Capelle

Enkele dagen voor de jaarwisseling trof de politie 82 kilo illegaal vuurwerk aan in een loods in de wijk Nieuwe-Vaart in Sprang-Capelle. De eigenaar van de loods is aangestipt als verdachte wordt op een later moment verhoord. De politie kwam de loods op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies