Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

06 juni 2017 | Bron: Politie.nl

Anonieme melding leidt naar grote hennepkwekerij in Maarssen

Naar aanleiding van een M.-tip, trof de politie in de nacht van 4 op 5 juni een hennepkwekerij aan in een bedrijfspand aan de Handelsweg in Maarssen. In het pand stonden 6.750 planten, verdeeld over twaalf ruimten. De straatwaarde van de vondst betreft meer dan een half miljoen euro. Een 58-jarige man uit Wijchen is aangehouden.

22 maart 2024
Bron: Varnws.nl

Woning gesloten in Maarssen na vondst hennepkwekerij

De burgemeester van de gemeente Stichtse Vecht heeft een woning in de wijk Zebraspoor in Maarssen met ingang van 21 maart voor drie maanden gesloten. Op 28 februari werd er in de woning een hennepkwekerij en een handelshoeveelheid cannabis aangetroffen. De politie deed onderzoek in de woning naar aanleiding van een anonieme tip. Naast het aantreffen van drugs was er sprake van diefstal van stroom. Tot op heden zijn er nog geen aanhoudingen verricht. 

Ga naar
08 februari 2024
Bron: Politie.nl

Invallen Maarssen leiden tot vondst verdovende middelen

Aan het begin van 2024 heeft de politie in Maarssen twee invallen gedaan bij woningen in Maarssen. Bij beide woningen waren signalen binnengekomen dat er sprake zou zijn van de handel in verdovende middelen. De politie werd op de hoogte gebracht door meerdere M.-tips.Op 26 januari doorzocht de politie een woning in de wijk Bloemstede. Hierbij werd een handelshoeveelheid cocaïne en heroïne aangetroffen. Daarnaast lag er voor 5.000 euro contant geld in de woning en zijn er acht mobiele telefoons in beslag genomen. Twee bewoners van 20 en 22 jaar oud zijn aangehouden. De politie legde ook nog beslag op een Volkswagen Polo.Op 6 februari werd er een nieuwe inval gedaan in een woning aan de Straatweg. Hier werd meer dan een kilo aan hennep aangetroffen. Daarnaast nam de politie drugsgerelateerde goederen in beslag. Een 20-jarige bewoner is hierbij aangehouden. 

Ga naar
13 oktober 2021
Bron: varnws.nl

Drugsdealer opgepakt; woning vol drugs, wapens en cash

De politie heeft op 13 oktober een drugsdealer in een woning aan de Bloemenstede in Maarssen aangehouden wegens verdenking op de handel in verdovende middelen. In zijn huis werden drugs, wapens en contact geld aangetroffen. Mede dankzij M.-tips kwam de politie de verdachte op het spoor.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies