Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

06 juni 2017 | Bron: Politie.nl

Anonieme melding leidt naar grote hennepkwekerij in Maarssen

Naar aanleiding van een M.-tip, trof de politie in de nacht van 4 op 5 juni een hennepkwekerij aan in een bedrijfspand aan de Handelsweg in Maarssen. In het pand stonden 6.750 planten, verdeeld over twaalf ruimten. De straatwaarde van de vondst betreft meer dan een half miljoen euro. Een 58-jarige man uit Wijchen is aangehouden.

08 februari 2024
Bron: Politie.nl

Invallen Maarssen leiden tot vondst verdovende middelen

Aan het begin van 2024 heeft de politie in Maarssen twee invallen gedaan bij woningen in Maarssen. Bij beide woningen waren signalen binnengekomen dat er sprake zou zijn van de handel in verdovende middelen. De politie werd op de hoogte gebracht door meerdere M.-tips.Op 26 januari doorzocht de politie een woning in de wijk Bloemstede. Hierbij werd een handelshoeveelheid cocaïne en heroïne aangetroffen. Daarnaast lag er voor 5.000 euro contant geld in de woning en zijn er acht mobiele telefoons in beslag genomen. Twee bewoners van 20 en 22 jaar oud zijn aangehouden. De politie legde ook nog beslag op een Volkswagen Polo.Op 6 februari werd er een nieuwe inval gedaan in een woning aan de Straatweg. Hier werd meer dan een kilo aan hennep aangetroffen. Daarnaast nam de politie drugsgerelateerde goederen in beslag. Een 20-jarige bewoner is hierbij aangehouden. 

Ga naar
13 oktober 2021
Bron: varnws.nl

Drugsdealer opgepakt; woning vol drugs, wapens en cash

De politie heeft op 13 oktober een drugsdealer in een woning aan de Bloemenstede in Maarssen aangehouden wegens verdenking op de handel in verdovende middelen. In zijn huis werden drugs, wapens en contact geld aangetroffen. Mede dankzij M.-tips kwam de politie de verdachte op het spoor.

Ga naar
03 maart 2021
Bron: RTV Utrecht

Hennepkwekerij Maarssenbroek ontruimd na anonieme tip

Op 17 februari heeft de politie Stichtse Vecht een hennepkwekerij in Maarssenbroek ontmanteld. In totaal troffen de aanwezige agenten 4.772 hennepstekken en 252 hennepplanten aan op het adres. Naar aanleiding van een M.-tip kwam de locatie in beeld. Vervolgens werd door netbeheerder Stedin ontdekt dat er grote hoeveelheden stroom op de desbetreffende locatie werd verbruikt. De politie heeft één auto van de verdachte(n) in beslag genomen, omdat deze mogelijk met de opbrengst van de hennepteelt is aangeschaft.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies