Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

10 augustus 2017 | Bron: Rtva.nl

3,5 jaar cel voor man uit Amstelveen

De officier van justitie in Amsterdam eiste vandaag 3,5 jaar tegen een 37-jarige man uit Amstelveen voor drugshandel en witwassen. De man is afgelopen mei door de politie aangehouden. Dit gebeurde naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem. De man wordt verdacht van ‘langdurige en grootschalige’ handel in cocaïne en XTC.

“De handel in harddrugs dient krachtig te bestreden te worden, niet alleen gezien de gezondheidsrisico’s maar ook gezien de daarmee samenhangende criminele handelingen.” , aldus de officier in haar requisitoir.

07 maart 2024
Bron: Amstelveensnieuwsblad.nl

Messentrekker op speelplaats Amstelveen herkend op beelden

Een jongen heeft bij een vechtpartij op 2 maart een mes getrokken op een speelplaats op De Grote Wielen in Westwijk in Amstelveen. Een dag later is er van dit gevecht een filmpje online geplaatst. De politie ontving daarna meerdere anonieme tips. De betrokkenen zijn bekenden bij de politie en de zaak is met passende maatregelen afgehandeld. De exacte inhoud van de maatregelen is niet bekend.

Ga naar
02 februari 2024
Bron: Rechtspraak.nl

Rechtbank van Amsterdam veroordeelt man tot celstraf vanwege drugshandel

Een 71-jarige man is op 31 januari in de Rechtbank van Amsterdam veroordeeld tot een gevangenisstraf van 150 dagen, waarvan 137 voorwaardelijk wegens voorbereidingshandelingen van het verstrekken van MDMA, cocaïne en GHB, het bezit van grote hoeveelheden MDMA en GHB en het bezit van 29 messen. Anonieme tips zorgden ervoor dat de man in beeld kwam bij de politie.Naast de voorbereidingen voor het produceren van drugs werden er ook nog weegschaal, mobiele telefoons met simkaarten en 1.250 euro aan contant geld gevonden. In de uitspraak van de celstraf krijgt de man een proeftijd van twee jaar, inclusief bijzondere voorwaarden (een taakstraf van 120 uur). 

Ga naar
07 november 2023
Bron: rechtspraak.nl

Rechtbank Amsterdam veroordeelt drugsdealer tot zes maanden celstraf

Een 45-jarige drugshandelaar is in de rechtbank van Amsterdam op 6 september veroordeeld voor zes maanden celstraf vanwege drugshandel. De persoon maakte zich tussen 16 februari en 16 mei 2023 schuldig aan drugsdeals vanuit zijn woning. Naar aanleiding van een anonieme melding werd de woning vanaf 5 februari geobserveerd door de politie.De politie zag meerdere overdrachten die vanuit het raam van de woning plaatsvonden. Hierbij was de persoon telkens aanwezig in de woning. Op grond van meerdere observaties, waarbij strafbare feiten werden vastgelegd, is de verdachte in de woning aangehouden. Na de aanhouding heeft de politie de woning doorzocht, waarbij er meerdere telefoons en zeven bolletjes cocaïne zijn aangetroffen.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies