Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

28 september 2017 | Bron: Kinderopvangtotaal

Kinderopvangdirecteur veroordeeld voor fraude met subsidiegeld

Het Hof Arnhem-Leeuwarden veroordeelde op 28 september 2017 een directeur van twee kinderopvangorganisaties tot een voorwaardelijke celstraf van vier maanden met een proeftijd van twee jaar en een taakstraf van 240 uur. In 2010 ontving Meld Misdaad Anoniem een tip over fraude met subsidies bij twee kinderopvangorganisaties. De organisaties ontvingen in de periode 2008-2012 in totaal 380.000 euro aan subsidie van het Agentschap SWZ. De directeur van de organisaties dwong werknemers om valse uren op te schrijven. Zo wist hij ongeveer 78.000 euro extra subsidiegeld binnen te slepen. Een groot aantal medewerkers was betrokken bij de fraude.

28 september 2023
Bron: Politie Leeuwarden

Drugs en wapen aangetroffen in woning Leeuwarden

De politie heeft in een woning aan de Marijkestraat in Leeuwarden een handelshoeveelheid drugs en een vuurwapen aangetroffen mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Drie verdachten van 40, 50 en 57 jaar oud, allen woonachtig in Leeuwarden, zijn aangehouden. Daarnaast werd in de woning ook een gestolen elektrisch fiets aangetroffen. Samen met de drugs is deze in beslag genomen.

Ga naar
12 april 2023
Bron: Friesch Dagblad

Burgemeester van Leeuwarden sluit twee woningen wegens drugshandel

Burgemeester Buma van de gemeente Leeuwarden heeft twee woningen gesloten voor ten minste zes maanden wegens drugshandel. De woning aan de Vuurdoornstraat kwam in oktober 2022 in beeld bij de politie dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Agenten troffen daar verschillende handelshoeveelheden harddrugs aan. Begin januari 2023 kwam een woning aan de Zuidvliet in beeld. Ook daar trof de politie harddrugs aan.

Ga naar
06 maart 2023
Bron: Arnhemse Koerier

Woning in Arnhem gesloten wegens drugshandel

De burgemeester van Arnhem heeft een woning aan de Spoorwegstraat voor drie maanden gesloten wegens aanhoudende drugsoverlast. Mede dankzij anonieme tips kwam de politie de woning op het spoor. In de kelder werd een hennepkwekerij met bijna 100 planten aangetroffen. Deze is ontmanteld en de materialen zijn vernietigd.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures