Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

28 november 2017 | Bron: Politie.nl

Derde aanhouding in onderzoek naar drugshandel in Woerden en omstreken

De politie hield onlangs een 23-jarige man uit Woerden aan in een lopend onderzoek naar drugshandel in Woerden en omstreken. Het onderzoek startte in de zomer van 2016 naar aanleiding van binnengekomen informatie en M.-tips. De informatie leidde naar een groep dealers die al jaren actief is en naar schatting meer dan honderd klanten bediende.

Op 17 mei hield de politie al een 26-jarige Woerdenaar en een 28-jarige Rotterdammer aan. In een woning aan de Breitnerstraat en twee garageboxen aan het Singelplein vond de politie destijds 387 gram cocaïne, materialen om de drugs te mengen en te verpakken en ruim 25.000 euro aan contant geld.

De rechtszitting vindt naar verwachting begin 2018 plaats.

08 januari 2024
Bron: Wijkagenten Woerden (IG)

Anonieme tips leiden tot drugsvangst in Woerden

De gemeente Woerden heeft in het laatste kwartaal van 2023 een campagne gevoerd met betrekking tot het anoniem melden bij Meld Misdaad Anoniem. Mede dankzij anonieme tips werd in een onderzoek honderden XTC-pillen, cocaïne en MDMA aangetroffen. Een 24-jarige man werd hierbij aangehouden.In december kwamen meerdere anonieme tips binnen over mogelijke drugshandel vanuit een pand aan de Hobbemastraat in Woerden. De politie besloot hierop een onderzoek de starten naar de locatie én met resultaat: een 24-jarige verdachte werd aangehouden met 76 ponypacks, tientallen zakjes xtc-pillen, MDMA-kristallen en hennep op zak. Er volgde ook een doorzoeking van het pand. Daar werden ook meerdere hoeveelheden drugs aangetroffen. Deze zijn allemaal in beslag genomen."Deze aanhouding maakt goed duidelijk dat inwoners onmisbaar zijn bij het opsporen van drugscriminaliteit", zegt burgemeester Victor Molkenboer. "Inwoners zijn onze ogen en oren op straat dus als zij vreemde dingen zien dan is het heel belangrijk om dat te melden. Deze informatie kan het verschil maken in ons onderzoek en helpen bij het aanpakken van drugscriminelen."

Ga naar
27 juli 2022
Bron: Woerden.nl

Burgemeester sluit berging in Woerden na hennepvangst

De burgemeester van Woerden heeft een woning aan de Wilhelminaweg voor zes maanden gesloten wegens het aantreffen van een hennepkwekerij in juni jl. De politie heeft toentertijd ruim 350 hennepplanten in beslag genomen en vernietigd.

Ga naar
20 juni 2022
Bron: Politie.nl RTV Utrecht

Verborgen hennepkwekerij in appartementencomplex Woerden

Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem en eigen onderzoek heeft de politie op 19 juni in een appartementencomplex aan de Wilhelminaweg een hennepkwekerij aangetroffen. De hennepkwekerij was verborgen in de kelder en bestond uit ongeveer 350 hennepplanten.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies