Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

28 november 2017 | Bron: Politie.nl

Derde aanhouding in onderzoek naar drugshandel in Woerden en omstreken

De politie hield onlangs een 23-jarige man uit Woerden aan in een lopend onderzoek naar drugshandel in Woerden en omstreken. Het onderzoek startte in de zomer van 2016 naar aanleiding van binnengekomen informatie en M.-tips. De informatie leidde naar een groep dealers die al jaren actief is en naar schatting meer dan honderd klanten bediende.

Op 17 mei hield de politie al een 26-jarige Woerdenaar en een 28-jarige Rotterdammer aan. In een woning aan de Breitnerstraat en twee garageboxen aan het Singelplein vond de politie destijds 387 gram cocaïne, materialen om de drugs te mengen en te verpakken en ruim 25.000 euro aan contant geld.

De rechtszitting vindt naar verwachting begin 2018 plaats.

27 juli 2022
Bron: Woerden.nl

Burgemeester sluit berging in Woerden na hennepvangst

De burgemeester van Woerden heeft een woning aan de Wilhelminaweg voor zes maanden gesloten wegens het aantreffen van een hennepkwekerij in juni jl. De politie heeft toentertijd ruim 350 hennepplanten in beslag genomen en vernietigd.

Ga naar
20 juni 2022
Bron: Politie.nl RTV Utrecht

Verborgen hennepkwekerij in appartementencomplex Woerden

Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem en eigen onderzoek heeft de politie op 19 juni in een appartementencomplex aan de Wilhelminaweg een hennepkwekerij aangetroffen. De hennepkwekerij was verborgen in de kelder en bestond uit ongeveer 350 hennepplanten.

Ga naar
21 april 2022
Bron: Politie.nl

Anonieme meldingen leiden naar aanhoudingen in groot ondermijningsonderzoek 

Op 20 en 21 april heeft de politie samen met veiligheidspartners invallen gedaan in diverse panden in Zeist, Vinkeveen, Soesterberg en Rotterdam. Dit gebeurde op basis van een groot onderzoek naar drugscriminaliteit, witwassen en illegaal gokken. De aanleiding van het onderzoek waren enkele anonieme meldingen over overlast en afwijkende bedrijvigheid. Tijdens de inval konden 12 personen worden aangehouden op verdenking van illegaal gokken. De twee hoofdverdachten worden echter ook verdacht van drugshandel, witwassen van fout geld en het organiseren en faciliteren van illegale gokbijeenkomsten. Tijdens de huiszoekingen bij deze verdachten werden vervolgens nog drugs, contant geld, vuurwapens en 13 auto’s in beslag genomen.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures