Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

12 januari 2018 | Bron: Politie.nl

M.-tips leiden naar drugs, (nep)wapens en munitie in Rotterdam

M.-tips leidden de politie op 10 en 12 januari naar drie woningen in Rotterdam-Zuid en Rotterdam-Noord. Op 10 januari vond de politie soft- en harddrugs, 55 xtc-pillen en twee nepvuurwapens in twee woningen aan de Wolphaertstraat. Een 52-jarige vrouw en drie mannen van 25, 27 en 57 jaar uit Rotterdam zijn aangehouden, evenals een 19-jarige Schiedammer. Op 12 januari was het opnieuw raak. In een woning aan de Zaagmolenstraat nam de politie een nog onbekende hoeveelheid versnijdingsmiddelen en munitie in beslag.

24 augustus 2023
Bron: 112 Rijnmond

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Rotterdam

De politie heeft op 24 augustus een hennepplantage aangetroffen in een woning aan het Santandererf in Rotterdam. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In totaal zijn 150 hennepplanten geruimd en is een 37-jarige man aangehouden.

Ga naar
25 juli 2023
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen drugspand Rotterdam

De politie heeft op 24 juli vier verdachten aangehouden in een woning aan de Botersloot wegens het aantreffen van drugs, gerelateerde goederen en een wapen. De verdachten, drie mannen van 36, 36 en 47 jaar en een 38-jarige vrouw, kwamen allen uit Rotterdam. Mede dankzij een anonieme tip kwamen de agenten hen op het spoor.

Ga naar
09 mei 2023
Bron: Politie.nl

Aanhouding bedreiging in metro met vuurwapen in Rotterdam

De politie heeft op 9 mei een 35-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van bedreiging met vuurwapen in de metro in oktober 2022. De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem naar aanleiding van het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. De man had tijdens een ruzie in de metro iemand bedreigd met een vuurwapen door het op z’n hoofd te plaatsen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies