Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

09 februari 2018 | Bron: Politie.nl

M.-tip leidt naar half miljoen euro aan cocaïne in Den Haag

Op 6 februari hield de politie een 31-jarige man uit Zoetermeer aan voor de handel in drugs. De politie kwam de man op het spoor naar aanleiding van een M.-tip. De man verbleef regelmatig in een woning in Den Haag. Hier vond de politie een geldbedrag van 57.000 euro en ruim vijf kilo cocaïne, met een straatwaarde van ruim een half miljoen euro. Het geld en de drugs zijn in beslaggenomen, evenals een auto, een duur merkhorloge en enkele andere kostbare goederen.

15 september 2023
Bron: politie.nl

Politie ontdekt 300 lachgasflessen in bedrijfspand Zoetermeer

De politie heeft ruim 300 lachgasflessen aangetroffen in een bedrijfspand aan de Willem Dreeslaan in Zoetermeer. Het pand kwam in beeld na een anonieme tip via Meld Misdaad Anoniem. Tanks met lachgas kunnen exploderen, dus de opslag hiervan kan gevaarlijk zijn. De politie doet nog onderzoek naar de herkomst van de flessen.

Ga naar
30 november 2022
Bron: Politie.nl

Drugsdealers aangehouden in Zoetermeer na anonieme meldingen

Op 29 november heeft de politie aan de Maisakker in Zoetermeer twee personen aangehouden op verdenking van de handel in verdovende middelen. De politie kwam het tweetal op het spoor door eigen onderzoek en tips via Meld Misdaad Anoniem. Het gaat om een 39-jarige man uit Den-Haag en een 28-jarige vrouw uit Zoetermeer. In de woning waar zij op dat moment verbleven en in hun auto zijn verdovende middelen aangetroffen. Daarnaast waren in de woning mogelijk van diefstal afkomstige goederen aanwezig en contant geld. Deze goederen zijn in beslag genomen. 

Ga naar
10 november 2020
Bron: Zoetermeerdagblad

Hennepkwekerij ontmanteld in Zoetermeer dankzij M.-tip

Op 10 november 2020 hebben wijkagenten in de Zoetermeerse wijk Buytenwegh een hennepkwekerij ontmanteld dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. De bewoners van de huurwoning hebben een brief van de woningcorporatie ontvangen. Via de rechter is een onmiddellijke ontruiming van de woning gevorderd.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies