Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

16 februari 2018 | Bron: Facebookpagina Politie Woerden

Man uit Woerden aangehouden voor drugshandel

Op 14 februari hield de politie een 27-jarige man uit Woerden aan op verdenking van handel in harddrugs. De politie hield de man staande vanwege een defect achterlicht van zijn auto. Na het checken van zijn identiteit bleek de man geen onbekende. Meerdere binnengekomen M.-tips waren aanleiding voor nader onderzoek van zijn auto. In de auto vond de politie 61 zakjes met harddrugs, met een geschatte waarde van ruim 3.000 euro.

27 juli 2022
Bron: Woerden.nl

Burgemeester sluit berging in Woerden na hennepvangst

De burgemeester van Woerden heeft een woning aan de Wilhelminaweg voor zes maanden gesloten wegens het aantreffen van een hennepkwekerij in juni jl. De politie heeft toentertijd ruim 350 hennepplanten in beslag genomen en vernietigd.

Ga naar
20 juni 2022
Bron: Politie.nl RTV Utrecht

Verborgen hennepkwekerij in appartementencomplex Woerden

Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem en eigen onderzoek heeft de politie op 19 juni in een appartementencomplex aan de Wilhelminaweg een hennepkwekerij aangetroffen. De hennepkwekerij was verborgen in de kelder en bestond uit ongeveer 350 hennepplanten.

Ga naar
11 december 2021
Bron: AD.nl

Hennepkwekerij ontdekt in Woerden na M-tips

Naar aanleiding van anonieme meldingen heeft de politie op 10 december in een woning aan de Hoge Rijndijk in Woerden een hennepkwekerij met tientallen hennepplanten aangetroffen. Alle planten en benodigdheden zijn in beslag genomen en inmiddels vernietigd. Het onderzoek is nog in volle gang en aanhoudingen worden niet uitgesloten. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures