Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

16 mei 2018 | Bron: Rechtspraak.nl

Taakstraf van 120 uur voor het telen van hennep

Haarlemmermeer – De rechtbank Noord-Holland heeft een man veroordeeld tot 120 uur taakstraf voor het telen en bewerken van 450 hennepplanten op twee locaties in Haarlem. Hierdoor overtrad de verdachte meermaals de Opiumwet.

Om het juiste groeiklimaat voor de hennepplanten op de twee locaties te behouden, is op grote schaal illegaal elektriciteit van het netwerk afgetapt. Dit brengt voor de naastgelegen panden en de bewoners daarvan gevaren met zich mee, zoals brand. De verdachte heeft aangegeven echter alleen te faciliteren, zodat hij op korte termijn zijn schuldeisers kon terugbetalen. Wie deze schuldeisers waren kwam onder andere via een M.-tip naar voren, maar het OM besloot geen verder onderzoek hiernaar te doen. Zijn verklaring heeft de rechtbank beoordeeld en daarmee hem veroordeeld tot een taakstraf.

28 mei 2021
Bron: Politie Haarlemmermeer

Politie arresteert drugsdealer uit Hoofddorp dankzij M.-tip

De politie Haarlemmermeer heeft op 28 mei een 20-jarige man uit Hoofddorp/Pax aangehouden vanwege de handel in harddrugs. Dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de verdachte in beeld. In juli 2020 is de verdachte ook al aangehouden in verband met drugshandel.

Ga naar
13 januari 2021
Bron: Politie Haarlemmermeer

Drugsdealer in Hoofddorp aangehouden dankzij M.-tip

Naar aanleiding van een anonieme tip heeft de politie Haarlemmermeer een 24-jarge man uit Toolenburg aangehouden vanwege drugshandel in Hoofddorp. Alles is in beslag genomen en zal worden vernietigd.

Ga naar
04 december 2020
Bron: Noordhollands Dagblad Politie Haarlemmermeer

Anonieme tip ontmaskert drugsdealer én hennepkwekerij Hoofddorp

De politie Haarlemmermeer heeft op 4 december in een woning aan de Puttersbos in Hoofddorp een hennepkwekerij aangetroffen. De aanwezige agenten troffen ruim 300 hennepplanten aan. De hennepplantage is vervolgens ontmanteld.  Later op die middag hielden agenten een 36-jarige man uit Toolenburg staande vanwege vermeende drugshandel. Tijdens zijn arrestatie troffen agenten ook een handelshoeveelheid harddrugs aan. Beide zaken zijn tot stand gekomen dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures