Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

13 juni 2018 | Bron: Politie.nl

Hennepkwekerij in kelder woning Hilversum

Mede dankzij een M.-tip trof de politie op 12 juni een hennepkwekerij aan in Hilversum. In een speciaal gegraven kelder in een woning aan de Herenstraat stonden tweehonderd volgroeide hennepplanten. De 48-jarige bewoonster is aangehouden.

Bij nader onderzoek van de kelderruimte constateerden experts van bouw- en woningtoezicht van de gemeente dat er sprake was van een gevaarlijke situatie. Door de amateuristische wijze van uitgraven stond de fundering zwaar onder druk, waarbij er instortingsgevaar dreigde voor de woning en de naastgelegen panden. Er zijn maatregelen genomen om dit te voorkomen.

13 april 2021
Bron: Politie.nl

Illegaal gokhuis in Hilversum ontmanteld

De gemeente Hilversum heeft in samenwerking met de politie een illegale gokplaats ontdekt in een garage aan de Kleine Drift in Hilversum. Mede naar aanleiding van tips via Meld Misdaad Anoniem ontstond het vermoeden dat in het pand illegaal gegokt zou worden. In totaal werden zeven mannen bekeurd wegens het overtreden van de coronaregels en de Wet van de Kansspelen.

Ga naar
23 december 2016
Bron: RTV NH

600 kilo illegaal vuurwerk in Hilversumse woning

Een 25-jarige man uit Hilversum is op 21 december aangehouden omdat hij in bezit was van 600 kilo illegaal vuurwerk. Het vuurwerk lag in de tuin en de schuur van het huis. Daarnaast trof de politie een kilo hennep aan. De politie kwam de illegale goederen op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies