Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

09 juli 2018 | Bron: Politie.nl

Verdachte van poging tot doodslag in Purmerend gearresteerd

Purmerend – De politie hield op 9 juli een 31-jarige man uit Amsterdam aan op verdenking van poging tot doodslag op een 36-jarige stadsgenoot in Purmerend. Na het tonen van beelden in opsporingsprogramma’s Bureau NH en Opsporing Verzocht kwamen er onder andere meldingen bij Meld Misdaad Anoniem binnen.

In de nacht van 29 op 30 juli van vorige zomer raakte de 36-jarige man gewond tijdens een gewelddadige vechtpartij op de Koemarkt in Purmerend. De verdachte trok tijdens het geweldsincident een mes en stak het slachtoffer meermaals in zijn lichaam. Ondanks dat het slachtoffer meerdere keren werd gestoken, wist hij de Koemarkt te ontsnappen en zichzelf richting de Nieuwstraat te verplaatsen.

Rond 3:00 uur kreeg de politie een melding dat er een gewonde man op de grond lag. Het betrof dezelfde man die eerder aanwezig was bij het gevecht op de Koemarkt. Hij was nog bij zinnen en is dezelfde avond nog overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij vervolgens enkele dagen werd opgenomen. De woordvoerder van de politie gaf aan dat het niet veel had gescheeld of het slachtoffer had de avond niet overleefd. “De steek was pal naast zijn hart”.

09 augustus 2023
Bron: Politie Basisteam Nieuw-West

Anonieme leidt naar drugs en wapens in Amsterdam-West

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem stelde de politie een onderzoek in vanwege de eventuele aanwezigheid van harddrugs en wapens. In een woning in Amsterdam Nieuw-West troffen agenten een aanzienlijke hoeveelheid verdovende middelen en verboden messen aan. Alles is in beslag genomen en één verdachte is aangehouden.

Ga naar
28 juni 2023
Bron: Crimenieuws.nl

Verdachte poging tot doodslag Amsterdam aangehouden dankzij M.-tips

Het voorarrest van een verdachte van een poging tot doodslag op de Leidsekade in Amsterdam is verlengd met twee weken. De 21-jarige man uit Den Haag kwam in beeld bij de politie mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. In de nacht van 30 oktober zou de verdachte een 23-jarige man in z’n been hebben gestoken na een woordenwisseling. Daarnaast wordt hem ten laste gelegd dat hij de tas van het slachtoffer, met daarin sleutels, portemonnee en bankjes, gestolen heeft. De politie heeft juni jl. beelden verspreid om de verdachte te identificeren. Naar aanleiding hiervan ontving Meld Misdaad Anoniem tips, waarin de verdachte werd herkend en op een later moment door de politie werd aangehouden. 

Ga naar
26 april 2023
Bron: Politie.nl

Politie arresteert drugsdealer in Purmerend

De politie heeft op 12 april een drugsdealer in Purmerend aangehouden. Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem waren agenten een onderzoek gestart naar de vermeende dealer. Hieruit bleek voldoende informatie naar voren te zijn gekomen voor een aanhouding.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures