Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

11 juli 2018 | Bron: Politie.nl

M.-tip resulteert in vijf arrestaties en een drugslab Elsendorp

In juli 2018 kreeg de politie een anonieme melding via Meld Misdaad Anoniem binnen over een mogelijk drugslab in Elsendorp. Op basis van deze melding heeft de politie een onderzoek ingesteld. Dit leidde ertoe dat de recherche en het arrestatieteam een bezoek brachten aan het pand aan de Elsendorpseweg. Ter plaatse troffen zij een middelgroot amfetaminelab aan. Een 21-jarig persoon uit Waalre en een 27-jarige man uit een tot nog toe onbekende plaats zijn aangehouden. Diezelfde avond zijn nog drie verdachten, een 30-jarige vrouw uit Winssen, een 53-jarige man uit Winterswijk en een 26-jarige man uit een tot nog toe onbekende plaats aangehouden. Zij worden in verband gebracht met het drugslab. Een speciaal team van de Landelijke Faciliteit Ontmantelen heeft het lab ontmanteld.

20 september 2022
Bron: Rechtspraak.nl

Eigenaar illegale erotische massagesalon moet woning in Waalwijk verlaten

Op 20 september heeft de rechtbank Zeeland-West-Brabant besloten dat de eigenaar van een illegale erotische massagesalon zijn woning in Waalwijk moet verlaten en terug moet geven aan de vastgoedbeheerder. In een langer lopend onderzoek en na tips via Meld Misdaad Anoniem kwamen de gemeente en de politie erachter dat in de woning een erotische massagesalon geëxploiteerd werd. Dit is in strijd met de huurovereenkomst en daarom moet de man zijn woning verlaten. 

Ga naar
12 januari 2022
Bron: Omroep Brabant

11 aanhoudingen in onderzoek drugshandel dankzij anonieme tips

De politie heeft 11 aanhoudingen verricht in een onderzoek naar de handel in verdovende middelen in Waalwijk en omstreken. Het onderzoek begon naar aanleiding van tips via Meld Misdaad Anoniem.Tijdens het onderzoek bleek dat een groep van negen personen zich bezighield met de drugshandel. Er werden 11 personen aangehouden waaronder twee kopers. Na de aanhoudingen is er op zeven plekken een huiszoeking gedaan. Hierbij vond de politie onder andere tientallen grammen cocaïne, een kleine hennepkwekerij en tienduizenden euro’s aan contant geld. De recherche gaat verder met het onderzoek. 

Ga naar
06 januari 2020
Bron: Politie.nl

Bossche drugsdealer met 67 pakketjes cocaïne aangehouden

Begin januari hield de politie een 23-jarige man uit Den Bosch aan op verdenking van het dealen van drugs. De agenten zagen op de Taxandriaweg in Waalwijk een auto rijden waarbij de kentekenplaat niet leesbaar was. Hierop besloten zij een controle in te stellen, waaruit bleek dat het rijbewijs van de bestuurder was ingevorderd. De agenten namen de bestuurder mee naar het bureau voor verder onderzoek. Al snel bleek dat de politie recentelijk een M.-tip had ontvangen over mogelijke drugsdeals vanuit deze auto. Hierop volgend stelde de politie een nader onderzoek in naar de auto met 67 verstopte pakketjes cocaïne als resultaat.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies