Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

25 september 2018 | Bron: Edestad.nl

Hennepkwekerij in Ede ontdekt

Op 24 september ontdekte de politie een hennepkwekerij aan de Proosdijerveldweg in Ede. Een M.-tip leidde naar de woning. Een aanwezige man bood in eerste instantie nog weerstand, maar werd al snel door de politie overmeesterd en aangehouden. De politie trof in totaal 334 hennepplanten aan. Een energie fraude-expert stelde daarna vast dat de gebruikte stroom, welke gebruikt werd voor de hennepkwekerij, illegaal is afgetapt. De man wordt verdacht van het onderhouden en in bezit hebben van een hennepkwekerij, diefstal van stroom en het veroorzaken van gevaar door het elektriciteitsnetwerk te vernielen.

10 december 2023
Bron: 112ede.nl

Hennepkwekerij aangetroffen in woning Ede

De politie heeft op 10 december een hennepplantage aangetroffen aan de Borneolaan in Ede. Naar aanleiding van een anonieme melding is de politie de woning binnengetreden. In een slaapkamer van de woning werden 400 hennepplanten aangetroffen. De eigenaar heeft de politie toegang verleend tot de woning, vlak voordat de politie de deur wilde forceren. Bij de doorzoeking van de woning troffen de agenten honderden hennepplanten aan. De eigenaar is als verdachte aangehouden.

Ga naar
08 december 2022
Bron: 112Ede.nl

Drugs en vuurwerk aangetroffen in Ede na anonieme tip 

De politie heeft op 5 december een grote lading vuurwerk en harddrugs aangetroffen in een woning in Ede mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. In de woning vonden de agenten in totaal tientallen kilo’s vuurwerk, twee kilo harddrugs en duizenden XTC-pillen. Daarnaast was er ook veel contant geld en een boksbeugel in de woning aanwezig. Alle goederen zijn in beslag genomen.

Ga naar
11 juni 2021
Bron: Wijkagent_Ede_buitengebied

M.-tip leidt tot ontmanteling hennepkwekerij in Ede

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een hennepkwekerij ontmanteld in een woning in Wekerom. Agenten troffen tientallen hennepplanten en de bijbehorende attributen aan. Alles is geruimd en vier mensen zijn aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies