Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

12 december 2018 | Bron: Politie.nl

400 kilo illegaal vuurwerk in schuur Winterswijk

In een schuur in Winterswijk is een grote partij illegaal vuurwerk gevonden. Het gaat om ongeveer 400 kilo zwaar vuurwerk. De politie kreeg een anonieme tip binnen waarna agenten zijn gaan kijken bij de schuur. Daar troffen zij het vuurwerk aan. Een 30-jarige man uit Winterswijk is woensdagochtend aangehouden. Het vuurwerk is in beslag genomen en zal worden vernietigd.

07 juni 2024
Bron: Politie Winterswijk (IG)

Onderzoek na anonieme tip levert meerdere resultaten op in Winterswijk

De politie in Winterswijk heeft de afgelopen maanden meerdere drugsvangsten gedaan in Winterswijk. Er werd een politie-onderzoek gestart naar aanleiding van een M.-tip. In de gemeente werd een woning gesloten vanwege de vondst van een grote handelshoeveelheid drugs. Drie personen zijn aangemerkt als verdachte. 

Ga naar
18 april 2024
Bron: Politie.nl

M.-tip leidt naar aanhouding in Winterswijk

Een anonieme tip heeft ertoe geleid dat er een 23-jarige man uit Winterswijk op 15 april is aangehouden. De man wordt verdacht van het overtreden van de Opiumwet. In augustus 2023 werd de melding gemaakt over de verdachte, die mogelijk in het bezit was van harddrugs. Op 15 april zijn er door de politie twee doorzoekingen verricht aan de Joost van den Vondelstraat en de Europalaan in Winterswijk. Bij de doorzoeking zijn verschillende drugs, verpakkingsmateriaal en gegevensdragers aangetroffen en in beslag genomen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies