Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

14 december 2018 | Bron: GrootHellevoet.nl/AD.nl

M.-tip leidt naar 3.000 kilo illegaal vuurwerk Hellevoetsluis en Spijkenisse

Op 28 november is een 26-jarige man uit Hellevoetsluis aangehouden op verdenking van handel in illegaal vuurwerk. De politie kwam de man mede op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Op diverse locaties is bijna 3.000 kilo illegaal vuurwerk in beslag genomen.

In twee panden in Spijkenisse en Hellevoetsluis werd ongeveer 2.300 kilo aangetroffen. Het pand in Spijkenisse was in de buurt van een indoor speelparadijs en het pand in Hellevoetsluis was nabij een tankstation. Bij een bekende van de man lag nog eens 250 kilo en in de auto van de verdachte lag ook meer dan 300 kilo vuurwerk.

De Hellevoeter is op 4 december voorgeleid aan de rechter-commissaris in Rotterdam. Deze besloot de voorlopige hechtenis met veertien dagen te verlengen.

24 augustus 2023
Bron: 112 Rijnmond

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Rotterdam

De politie heeft op 24 augustus een hennepplantage aangetroffen in een woning aan het Santandererf in Rotterdam. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In totaal zijn 150 hennepplanten geruimd en is een 37-jarige man aangehouden.

Ga naar
25 juli 2023
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen drugspand Rotterdam

De politie heeft op 24 juli vier verdachten aangehouden in een woning aan de Botersloot wegens het aantreffen van drugs, gerelateerde goederen en een wapen. De verdachten, drie mannen van 36, 36 en 47 jaar en een 38-jarige vrouw, kwamen allen uit Rotterdam. Mede dankzij een anonieme tip kwamen de agenten hen op het spoor.

Ga naar
09 mei 2023
Bron: Politie.nl

Aanhouding bedreiging in metro met vuurwapen in Rotterdam

De politie heeft op 9 mei een 35-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van bedreiging met vuurwapen in de metro in oktober 2022. De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem naar aanleiding van het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. De man had tijdens een ruzie in de metro iemand bedreigd met een vuurwapen door het op z’n hoofd te plaatsen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies