Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

07 januari 2019 | Bron: Politie.nl

Grootschalige koperdiefstal opgelost dankzij M.-tip

Op 4 januari kwam de politie in Dordrecht 7.000 kilo gestolen koper op het spoor na een melding via Meld Misdaad Anoniem. Dit was eind december gestolen uit bedrijf aan de Dordtse Vierlinghstraat. Het koper was opgeslagen in een bedrijfspand aan de Hemholzstraat. Door een listige zet wist de politie enkele verdachten naar de loods te lokken, waardoor zij konden worden ingerekend. Het gaat om een twee jongens van 14 en 16 jaar, een 20-jarige vrouw en een 60-jarige man uit de regio. Verder trof de politie honderden (vermoedelijke) XTC-pillen en tienduizenden Viagrapillen aan.

23 juni 2023
Bron: Gemeente Dordrecht

Woning gesloten wegens onvergund sekswerk in Dordrecht

De burgemeester van Dordrecht heeft per direct een woning gesloten wegens sekswerk zonder vergunning. In de huurwoning bleken twee kamers ingericht als werkkamer en er was een sekswerker aanwezig, waar geen vergunning voor was afgegeven. De sekswerker was niet in Nederland woonachtig en heeft op eigen initiatief de woning verlaten. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwamen de politie en team Handhaving de locatie op het spoor.

Ga naar
21 januari 2023
Bron: AD.nl

Anonieme tip leidt naar hennepkwekerij woning Dordrecht

Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie een hennepkwekerij in een woning in Dordrecht op het spoor. In totaal werden ruim 300 hennepplanten geruimd en overige attributen in beslag genomen. De woning werd onderverhuurd sinds 2020. Wegens niet betaalde huur en warrige communicatie over de sleuteloverdracht besloot de eigenaresse een kijkje te nemen in de woning. Eenmaal aangekomen bleek dat het slot op de voordeur eerder die maand was opengebroken door de politie wegens een vermeende hennepkwekerij. Haar woning was door de ontmanteling van de hennepkwekerij onherkenbaar. Zij probeert nu haar huurder verantwoordelijk te stellen voor de huidige situatie. 

Ga naar
30 augustus 2022
Bron: AD.nl

Vijf maanden cel voor Dordtenaar na M.-tip over vuurwapens

De rechtbank in Rotterdam heeft een man uit Dordrecht veroordeeld voor 10 maanden gevangenisstraf, waarvan vijf voorwaardelijk, wegens het bezitten van twee vuurwapens in zijn huis. De veroordeelde was al eerder veroordeeld voor verboden wapenbezit. In dit geval bleek dat de wapens van een vriend waren, maar dat hij deze nooit meer heeft opgehaald, ondanks herhaaldelijke verzoeken. Mede dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de vuurwapens op het spoor. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies