Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

27 januari 2019 | Bron: Politie.nl

Resultaat actieweek stemt Brabantse politie tevreden

Eind januari heeft het politieteam hun tijd zoveel mogelijk gebruikt om drugs gerelateerde tips te onderzoeken in de gemeenten Etten-Leur, Rijsbergen en Breda. Deze meldingen zijn onder andere binnengekomen via Meld Misdaad Anoniem. In totaal werden in drie woningen drugs en/of wapens aangetroffen. Daarnaast werd een drugsdealer op heterdaad aangehouden.

De politie deed al onderzoek naar enkele panden, maar door de binnengekomen (anonieme) meldingen kwam er schot in de zaak. Naar aanleiding van een M.-tip trof de politie 50 gram cocaine, XTC-pillen, attributen voor drugshandel en 3.500 euro contant geld in één van de woningen aan. Een 43-jarige bewoner is aangehouden.

13 juli 2023
Bron: Politie Basisteam Weerijs

Politie vindt wapens in woning Etten-Leur

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie op 13 juli twee vuurwapens en twee steekwapens aangetroffen in een woning aan de Pianohof in Etten-Leur. Deze zijn allemaal in beslag genomen en de bewoner moet zich hierover verantwoorden. 

Ga naar
20 april 2023
Bron: Wijkagenten Etten Leur Zuid en West

Drugsdealer in Etten-Leur aangehouden na anonieme tips

De politie in Etten-Leur heeft mede dankzij anonieme tips een man aangehouden wegens drugsdealen vanuit zijn woning. Daar werden verschillende handshoeveelheden drugs aangetroffen in combinatie met druggerelateerde administratie. De man is aangehouden en kan daarnaast ook een boete verwachten vanuit de gemeente wegens een openstaande dwangsom met betrekking tot een eerdere aanhouding voor drugshandel.

Ga naar
04 februari 2023
Bron: Wijkagent Etten-leur

Politie arresteert heler in Etten-Leur dankzij anonieme tip

Naar aanleiding van een anonieme tip en eigen onderzoek heeft de politie een verdachte aangehouden wegens heling in Etten-Leur. Het bleek om een gestolen elektrische fiets te gaan. De verdachte kon niet aantonen dat hij de fiets te goeder trouw had aangeschaft. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures