Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

30 januari 2019

M.-tip leidt politie naar hennepkwekerij in Echt

De Politie Echt heeft eind januari op een zolder in een pand aan de Randenborgweg in in Nieuwstadt een hennepplantage gevonden. Agenten stuitte daar op meer dan honderd planten. De bewoner is aangehouden.

18 juli 2023
Bron: Gelderlander

Anonieme tip ontmaskert hennepkwekerij in woning Echt

De politie heeft een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Tulpstraat in Echt dankzij een anonieme tip. In totaal zijn er 90 hennepplanten geruimd, verdeeld over meerdere ruimtes. Daarnaast was er ook sprake van het illegaal aftappen van stroom. Het onderzoek is nog gaande en toekomstige aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Ga naar
17 april 2021
Bron: De Limburger

Anonieme tip ontmaskert drugsdealer in Echt

De politie heeft een 33-jarige man aangehouden wegens drugshandel in Echt. Bij een doorzoeking van zijn woning aan de Olmstraat trof de politie harddrugs, een slagwapen, een geldbedrag en diverse telefoons aan. Dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwam de verdachte in beeld. Alles is in beslag genomen.  

Ga naar
20 november 2017
Bron: Facebookpagina Politie Echt

M.-tips leiden naar wapenvondst in Echt

Tips via Meld Misdaad Anoniem leidden op 20 november tot de vondst van diverse wapens en munitie in een woning aan de Haeselaarsweg in Echt. De politie nam de wapens in beslag. De bewoner van het pand is aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies