Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

06 maart 2019 | Bron: AD.nl

Anonieme melding leidt tot naar schuur met gestolen auto-onderdelen Sommelsdijk

Een M.-tip leidde de politie naar een schuur vol met gestolen auto-onderdelen en goederen. In totaal waren drie vrachtwagens en twee takelwagens nodig om alle goederen te vervoeren. Het Landelijke Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV) en de politie doen onderzoek naar de zaak.

09 juli 2019
Bron: Politie.nl

GHB-lab Sommelsdijk ontmanteld

De politie heeft een 37-jarige man en een 28-jarige vrouw uit Sommelsdijk aangehouden vanwege de handel en productie van verdovende middelen, waaronder GHB. Onder andere via Meld Misdaad Anoniem kwamen meldingen binnen van signalen betreft drugsdeals met zowel volwassenen als minderjarigen. Dit alles deed de politie begin juli overgaan tot een huiszoeking en daarbij troffen zij harddrugs en diverse materialen voor de ontwikkeling van onder andere GHB aan.

Ga naar
27 juni 2018
Bron: iGO Nieuws

Hennepkwekerij in Sommelsdijk ontdekt

Op 25 juni 2018 heeft de politie na een tip via Meld Misdaad Anoniem een hennepkwekerij in Sommelsdijk opgerold. De politie bezocht de woning en rook een sterke henneplucht. In de aangrenzende garage trof men 164 hennepplanten met een straatwaarde van in totaal 13.500 euro aan. De politie zei hierop het volgende: “Een fraudespecialist van Stedin constateerde dat de stroom illegaal werd afgetapt en heeft de stroom afgesloten. Medewerkers van de Domeinen hebben de kwekerij ontmanteld en vernietigd.” De bewoner van het pand is aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures