Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

13 april 2019 | Bron: Politie.nl

Succesvolle drugsweek politieteam Weerijs; M.-tips cruciaal in de opsporing

Het politieteam Weerijs heeft begin april extra geïnvesteerd in het oplossen van druggerelateerde misdrijven. M.-tips en de daaropvolgende rechercheonderzoeken leverden genoeg bewijs op om op meerdere adressen de woning te betreden:

  • Op 8 april hield de politie in een woning aan de Schippersdonk twee verdachten aan, beide afkomstig uit Breda. In hun woning werden grote hoeveelheden drugs aangetroffen, namelijk 8.000 xtc-pillen, één kilo amfetamine, één kilo hennep en 1.600 erectiepillen. De politie heeft alles in beslag genomen en de verdachten worden voorgeleid aan de Rechter-Commissaris.
  • Op 9 april hield de politie twee verdachten in een woning op het Planciusplein aan, beide afkomstig uit Breda. In de woning trof de politie harddrugs, wapens, geld en illegaal vuurwerk aan. De verdachten zijn aangehouden en één persoon is al voorgeleid aan de Rechter-Commissaris.
  • In een woning aan de Beekstraat werd op 11 april naar aanleiding van een anonieme tip een grote hoeveelheid drugs en een stroomstootwapen aangetroffen.
  • En tot slot werden op 12 april twee woningen en een garagebox doorzocht. In één van de woningen werd 200 gram cocaïne aangetroffen. De 49-jarige bewoner is aangehouden.
28 september 2022
Bron: Omroep Brabant

Anonieme tip leidt naar automatisch vuurwapen en drugs in woning Breda

In een huis aan de Ahornstraat in Breda heeft de politie op 27 september een automatisch vuurwapen, patronen en drugs aangetroffen. Dit gebeurde mede dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem. Naast het automatische vuurwapen en de bijbehorende patronen troffen de agenten ook nog hennep en BMK, een grondstof voor amfetamine, aan. De bewoonster van het huis is aangehouden. 

Ga naar
18 augustus 2022
Bron: NOS.nl

Anonieme tip leidt naar duizenden liters helium in woonwijk Breda

De gemeente Breda heeft op 18 augustus 3.000 liter onveilig opgeslagen helium ontdekt. Een grote hoeveelheid flessen was opgeslagen in een garagebox, midden in een woonwijk. Het bezit van helium is niet verboden, maar het moet wel veilig en in een goed geventileerde ruimte zijn opgeslagen. Daarnaast mag er niet meer dan 125 liter helium bij elkaar liggen. De gemeente kwam de vondst op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Alles is in beslag genomen en vernietigd. 

Ga naar
13 juni 2022
Bron: Politie.nl

Dumping drugsafval in Ossendrecht; twee verdachten aangehouden

De politie heeft op 13 juni een 32-jarige man uit Breda aangehouden als tweede verdachte in de zaak rondom de dumping van drugsafval aan de Herenweg in Ossendrecht. Naar aanleiding van beelden in Opsporing Verzocht en Bureau Brabant kwam informatie naar voren, waaronder ook een anonieme melding via M. Enkele weken daarvoor werd een andere verdachte aangehouden wegens verdenking van drugsafvaldumping. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures