Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

13 april 2019 | Bron: Politie.nl

Succesvolle drugsweek politieteam Weerijs; M.-tips cruciaal in de opsporing

Het politieteam Weerijs heeft begin april extra geïnvesteerd in het oplossen van druggerelateerde misdrijven. M.-tips en de daaropvolgende rechercheonderzoeken leverden genoeg bewijs op om op meerdere adressen de woning te betreden:

  • Op 8 april hield de politie in een woning aan de Schippersdonk twee verdachten aan, beide afkomstig uit Breda. In hun woning werden grote hoeveelheden drugs aangetroffen, namelijk 8.000 xtc-pillen, één kilo amfetamine, één kilo hennep en 1.600 erectiepillen. De politie heeft alles in beslag genomen en de verdachten worden voorgeleid aan de Rechter-Commissaris.
  • Op 9 april hield de politie twee verdachten in een woning op het Planciusplein aan, beide afkomstig uit Breda. In de woning trof de politie harddrugs, wapens, geld en illegaal vuurwerk aan. De verdachten zijn aangehouden en één persoon is al voorgeleid aan de Rechter-Commissaris.
  • In een woning aan de Beekstraat werd op 11 april naar aanleiding van een anonieme tip een grote hoeveelheid drugs en een stroomstootwapen aangetroffen.
  • En tot slot werden op 12 april twee woningen en een garagebox doorzocht. In één van de woningen werd 200 gram cocaïne aangetroffen. De 49-jarige bewoner is aangehouden.
18 juni 2024
Bron: Bredavandaag.nl

Twee aanhoudingen in Breda voor drugs- en rookwaarhandel via postbedrijf

Twee mannen uit Breda zijn op 18 juni aangehouden voor de handel in softdrugs, medicijnen en rookwaren via een postbedrijf. Bij een doorzoeking van hun bedrijfspand aan de Charles Petitweg trof de politie een grote hoeveelheid softdrugs en rookwaar aan. De aanhoudingen waren mede het gevolg dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. De verdachten zitten vast voor verder onderzoek. 

Ga naar
28 april 2024
Bron: 112brabant.nl

Minderjarige drugsdealer aangehouden in Breda

De politie heeft op 27 april een 17-jarige jongen uit Breda aangehouden. De jongen probeerde te vluchten, maar werd na een korte achtervolging toch staande gehouden. Agenten reden over de Heuvelbrink toen zij een auto zagen rijden die hen opviel. Over dit voertuig was een anonieme tip binnengekomen over mogelijke drugshandel. Na een stopteken controleerden de agenten het voertuig, waardoor de 17-jarige verdachte zenuwachtig werd en op de vlucht sloeg. Tijdens de vlucht bleek hij zakjes softdrugs, contant geld en een telefoon weggegooid te hebben. 

Ga naar
28 januari 2024
Bron: Digitaalburg

Politie rolt drugslab op in woning Breda

De politie in Breda heeft op 26 januari een klein drugslab opgerold in een woning. Naar aanleiding van een anonieme tip kwamen de agenten de woning aan 't Blok op het spoor. Er is tot op heden nog geen verdachte aangehouden in de zaak.In de woning werd een klein werkend drugslab gevonden. Hierbij werden ruim 350 hennepstekken en 100 XTC-pillen aangetroffen. De woning is volledig ontruimd door speciale eenheden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies