Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

13 april 2019 | Bron: Politie.nl

Succesvolle drugsweek politieteam Weerijs; M.-tips cruciaal in de opsporing

Het politieteam Weerijs heeft begin april extra geïnvesteerd in het oplossen van druggerelateerde misdrijven. M.-tips en de daaropvolgende rechercheonderzoeken leverden genoeg bewijs op om op meerdere adressen de woning te betreden:

  • Op 8 april hield de politie in een woning aan de Schippersdonk twee verdachten aan, beide afkomstig uit Breda. In hun woning werden grote hoeveelheden drugs aangetroffen, namelijk 8.000 xtc-pillen, één kilo amfetamine, één kilo hennep en 1.600 erectiepillen. De politie heeft alles in beslag genomen en de verdachten worden voorgeleid aan de Rechter-Commissaris.
  • Op 9 april hield de politie twee verdachten in een woning op het Planciusplein aan, beide afkomstig uit Breda. In de woning trof de politie harddrugs, wapens, geld en illegaal vuurwerk aan. De verdachten zijn aangehouden en één persoon is al voorgeleid aan de Rechter-Commissaris.
  • In een woning aan de Beekstraat werd op 11 april naar aanleiding van een anonieme tip een grote hoeveelheid drugs en een stroomstootwapen aangetroffen.
  • En tot slot werden op 12 april twee woningen en een garagebox doorzocht. In één van de woningen werd 200 gram cocaïne aangetroffen. De 49-jarige bewoner is aangehouden.
28 januari 2024
Bron: Digitaalburg

Politie rolt drugslab op in woning Breda

De politie in Breda heeft op 26 januari een klein drugslab opgerold in een woning. Naar aanleiding van een anonieme tip kwamen de agenten de woning aan 't Blok op het spoor. Er is tot op heden nog geen verdachte aangehouden in de zaak.In de woning werd een klein werkend drugslab gevonden. Hierbij werden ruim 350 hennepstekken en 100 XTC-pillen aangetroffen. De woning is volledig ontruimd door speciale eenheden.

Ga naar
15 januari 2024
Bron: Brabants Dagblad

Huiszoeking Breda leidt tot vangst verdovende middelen

Tijdens een doorzoeking van een woning op vrijdag 12 januari heeft de politie in de Bredase wijk Tuinzigt een handelshoeveelheid aan verdovende middelen gevonden. De politie ging op onderzoek uit nadat er meerdere (anonieme) meldingen waren binnen gekomen.Het onderzoek kwam niet zomaar uit de lucht vallen. In de maanden voor de doorzoeking werd er namelijk al gepost bij de woning. Daarbij stuitte de politie regelmatig op bekende drugsgebruikers rondom de woning. Hierdoor groeide het vermoeden van drugsdealen vanuit de woning. De bewoner van het pand is als verdachte aangemerkt en verhoord. Het is aan de gemeente om over te gaan tot verdere maatregelen, zoals het (tijdelijk) sluiten van het pand.

Ga naar
28 september 2022
Bron: Omroep Brabant

Anonieme tip leidt naar automatisch vuurwapen en drugs in woning Breda

In een huis aan de Ahornstraat in Breda heeft de politie op 27 september een automatisch vuurwapen, patronen en drugs aangetroffen. Dit gebeurde mede dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem. Naast het automatische vuurwapen en de bijbehorende patronen troffen de agenten ook nog hennep en BMK, een grondstof voor amfetamine, aan. De bewoonster van het huis is aangehouden. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies