Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

10 mei 2019 | Bron: BN de Stem

Doorrijder Breda opgepakt mede dankzij M.-tips

Naar aanleiding van uitzendingen van verschillende opsporingsprogramma’s afgelopen mei kwamen meerdere tips bij Meld Misdaad Anoniem binnen met concrete informatie over een zeer ernstig verkeersongeval in Breda. De beelden van de bestuurder die doorreed hebben massaal geleid tot publieke verontwaardiging. De officier van justitie besloot de beelden van het incident snel in de media te verspreiden, zodat de kans op het verdwijnen van bewijsmateriaal werd verkleind.

In combinatie met het eigen onderzoek van de politie kwam al snel een jongeman van in de twintig in beeld. Na het uitgeven van een compositietekening meldde de verdachte zich de volgende dag op het politiebureau. Hij is aangehouden op verdenking van poging tot doodslag.

28 september 2022
Bron: Omroep Brabant

Anonieme tip leidt naar automatisch vuurwapen en drugs in woning Breda

In een huis aan de Ahornstraat in Breda heeft de politie op 27 september een automatisch vuurwapen, patronen en drugs aangetroffen. Dit gebeurde mede dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem. Naast het automatische vuurwapen en de bijbehorende patronen troffen de agenten ook nog hennep en BMK, een grondstof voor amfetamine, aan. De bewoonster van het huis is aangehouden. 

Ga naar
18 augustus 2022
Bron: NOS.nl

Anonieme tip leidt naar duizenden liters helium in woonwijk Breda

De gemeente Breda heeft op 18 augustus 3.000 liter onveilig opgeslagen helium ontdekt. Een grote hoeveelheid flessen was opgeslagen in een garagebox, midden in een woonwijk. Het bezit van helium is niet verboden, maar het moet wel veilig en in een goed geventileerde ruimte zijn opgeslagen. Daarnaast mag er niet meer dan 125 liter helium bij elkaar liggen. De gemeente kwam de vondst op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Alles is in beslag genomen en vernietigd. 

Ga naar
13 juni 2022
Bron: Politie.nl

Dumping drugsafval in Ossendrecht; twee verdachten aangehouden

De politie heeft op 13 juni een 32-jarige man uit Breda aangehouden als tweede verdachte in de zaak rondom de dumping van drugsafval aan de Herenweg in Ossendrecht. Naar aanleiding van beelden in Opsporing Verzocht en Bureau Brabant kwam informatie naar voren, waaronder ook een anonieme melding via M. Enkele weken daarvoor werd een andere verdachte aangehouden wegens verdenking van drugsafvaldumping. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures