Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

10 mei 2019 | Bron: BN de Stem

Doorrijder Breda opgepakt mede dankzij M.-tips

Naar aanleiding van uitzendingen van verschillende opsporingsprogramma’s afgelopen mei kwamen meerdere tips bij Meld Misdaad Anoniem binnen met concrete informatie over een zeer ernstig verkeersongeval in Breda. De beelden van de bestuurder die doorreed hebben massaal geleid tot publieke verontwaardiging. De officier van justitie besloot de beelden van het incident snel in de media te verspreiden, zodat de kans op het verdwijnen van bewijsmateriaal werd verkleind.

In combinatie met het eigen onderzoek van de politie kwam al snel een jongeman van in de twintig in beeld. Na het uitgeven van een compositietekening meldde de verdachte zich de volgende dag op het politiebureau. Hij is aangehouden op verdenking van poging tot doodslag.

28 januari 2024
Bron: Digitaalburg

Politie rolt drugslab op in woning Breda

De politie in Breda heeft op 26 januari een klein drugslab opgerold in een woning. Naar aanleiding van een anonieme tip kwamen de agenten de woning aan 't Blok op het spoor. Er is tot op heden nog geen verdachte aangehouden in de zaak.In de woning werd een klein werkend drugslab gevonden. Hierbij werden ruim 350 hennepstekken en 100 XTC-pillen aangetroffen. De woning is volledig ontruimd door speciale eenheden.

Ga naar
15 januari 2024
Bron: Brabants Dagblad

Huiszoeking Breda leidt tot vangst verdovende middelen

Tijdens een doorzoeking van een woning op vrijdag 12 januari heeft de politie in de Bredase wijk Tuinzigt een handelshoeveelheid aan verdovende middelen gevonden. De politie ging op onderzoek uit nadat er meerdere (anonieme) meldingen waren binnen gekomen.Het onderzoek kwam niet zomaar uit de lucht vallen. In de maanden voor de doorzoeking werd er namelijk al gepost bij de woning. Daarbij stuitte de politie regelmatig op bekende drugsgebruikers rondom de woning. Hierdoor groeide het vermoeden van drugsdealen vanuit de woning. De bewoner van het pand is als verdachte aangemerkt en verhoord. Het is aan de gemeente om over te gaan tot verdere maatregelen, zoals het (tijdelijk) sluiten van het pand.

Ga naar
28 september 2022
Bron: Omroep Brabant

Anonieme tip leidt naar automatisch vuurwapen en drugs in woning Breda

In een huis aan de Ahornstraat in Breda heeft de politie op 27 september een automatisch vuurwapen, patronen en drugs aangetroffen. Dit gebeurde mede dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem. Naast het automatische vuurwapen en de bijbehorende patronen troffen de agenten ook nog hennep en BMK, een grondstof voor amfetamine, aan. De bewoonster van het huis is aangehouden. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies