Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

10 mei 2019 | Bron: Radio & TV Zaanstreek

Flatwoning in Zaandam gesloten na aantreffen hennepkwekerij

In april kwam de politie dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem een hennepkwekerij op het spoor aan de Poelenburg in Zaandam. Na deze melding heeft de politie vervolgens een eigen onderzoek naar de flatwoning ingesteld. Eenmaal afgerond besloot de politie de woning te betreden en trof de politie 265 hennepplanten aan. Daarnaast was er ook sprake van stroomdiefstal. De woning is voor de duur van zes maanden gesloten en de bewoners zijn aangehouden.

23 november 2022
Bron: Politie Basisteam Zaanstreek (Facebook)

Enorm geldbedrag en vuurwapen aangetroffen in Zaandam na tip Meld Misdaad Anoniem

De politie in Zaandam heeft op 23 november een vuurwapen aangetroffen in een woning. Daarnaast werd ook een boodschappentas vol met geld gevonden. In totaal bedroeg dit meer dan 100.000 euro. 

Ga naar
30 augustus 2022
Bron: Zaanstad.nl

Drugspand in Zaandam gesloten na anonieme melding

De burgemeester van Zaandam heeft een woning aan de Ringweg gesloten voor zes maanden wegens een hennepvondst. De politie en de gemeente kwamen de hennepkwekerij op het spoor mede dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem. In de woning waren 450 hennepplanten aanwezig, verdeeld over twee kweekruimten en een kweektent. Daarnaast bleek er sprake van diefstal van stroom.

Ga naar
19 oktober 2021
Bron: Zaanstad.nl

Gemeente Zaanstad sluit pand wegens aantreffen hennepkwekerij

De gemeente Zaanstad heeft op 18 oktober een pand aan de Koekoeksbloemweg in Zaandam gesloten voor de duur van drie maanden wegens het aantreffen van een hennepkwekerij. Naar aanleiding van anonieme tips besloot de politie een onderzoek in te stellen naar de woning. Daar troffen zij een reeds gerooide hennepkwekerij aan. Daarnaast zijn er veel hennep gerelateerde goederen aangetroffen, zoals: koolstoffilters, assimilatielampen, afzuigers, opticlimate, groeimiddelen en knipbenodigheden. Het onderzoek is nog gaande en aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies