Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

15 mei 2019 | Bron: De Limburger

Gezamenlijke controle leidt tot vondst hennepkwekerij Sittard-Geleen

De belastingdienst, politie en de gemeente Sittard-Geleen hebben eind mei een gezamenlijke, integrale actie uitgevoerd. Hierbij zijn enkele aanhoudingen verricht, boetes uitgedeeld en diverse goederen in beslag genomen. Aan de Rijksweg-Zuid in Geleen trof de politie na een tip via M. een hennepkwekerij met 943 planten aan. Zij hebben het pand ontruimd, de hennepplanten vernietigd en de apparatuur in beslag genomen.

11 maart 2023
Bron: Limburg24.nl

Politie arresteert drugsdealers in Sittard en ontdekt vuurwapen

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem startte de politie Sittard een onderzoek naar drie mogelijke drugsdealers in Sittard. Op donderdag 9 maart werden de verdachten aangehouden. De politie trof tijdens de arrestatie diverse handelshoeveelheden drugs en één wapen aan.Daarnaast werd ook drugs in hun voertuig en in één van hun woningen aangetroffen. Alles is in beslag genomen en de verdachten moeten zich binnenkort verantwoorden bij de rechter. 

Ga naar
02 november 2022
Bron: 1Limburg.nl

Grote hoeveelheid illegaal vuurwerk aangetroffen na melding via Meld Misdaad Anoniem

De politie heeft eind oktober in een bedrijfspand in Geleen een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk aangetroffen mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. In totaal is honderd kilo illegaal vuurwerk aangetroffen. Dit is in beslag genomen en zal worden vernietigd. 

Ga naar
24 juni 2022
Bron: De Limburger

M.-tip leidt naar hennepkwekerij in Geleen

De politie heeft op 24 juni een hennepkwekerij aangetroffen in een woning in de Burgemeester Lemmensstraat in Geleen. Dit gebeurde naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem. De hennepkwekerij bestond uit 350 hennepplanten. Deze zijn samen met alle apparatuur vernietigd. Een 38-jarige bewoner van het pand is aangehouden. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies