Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

22 mei 2019 | Bron: BD.nl

Drugsvangst van 200 kilo in Nieuwendijk dankzij M.-tip

De politie heeft op 22 mei in Nieuwendijk een megavangst van meer dan 200 kilo aan xtc-pillen, amfetamine en MDMA gedaan. De harddrugs werden na een melding via Meld Misdaad Anoniem aangetroffen in een bedrijfsloods.

De eigenaar van de loods aan de Rijksweg opende op verzoek van de politie de deuren. Toen de politie de hoeveelheid harddrugs in het bovenste gedeelte van de loods aantrof, waren zij in de veronderstelling dat dit om een distributiecentrum moest gaan. Een politiewoordvoerder gaf aan dat hij “nog nooit zoveel xtc-pillen bij elkaar had gezien en dat dit tot nu toe de grootste vangst van het jaar is.”

Buurtgenoten gaven aan nooit verdachte omstandigheden te hebben gezien. Af en toe was er bedrijvigheid nabij de loods, maar gezien de ligging was dat niet vreemd. Tot op heden is een 21-jarige verdachte uit Waalwijk aangehouden. De eigenaar van het pand heeft volgens de politie niets met de zaak te maken en gaat vrijuit.

20 september 2022
Bron: Rechtspraak.nl

Eigenaar illegale erotische massagesalon moet woning in Waalwijk verlaten

Op 20 september heeft de rechtbank Zeeland-West-Brabant besloten dat de eigenaar van een illegale erotische massagesalon zijn woning in Waalwijk moet verlaten en terug moet geven aan de vastgoedbeheerder. In een langer lopend onderzoek en na tips via Meld Misdaad Anoniem kwamen de gemeente en de politie erachter dat in de woning een erotische massagesalon geëxploiteerd werd. Dit is in strijd met de huurovereenkomst en daarom moet de man zijn woning verlaten. 

Ga naar
12 januari 2022
Bron: Omroep Brabant

11 aanhoudingen in onderzoek drugshandel dankzij anonieme tips

De politie heeft 11 aanhoudingen verricht in een onderzoek naar de handel in verdovende middelen in Waalwijk en omstreken. Het onderzoek begon naar aanleiding van tips via Meld Misdaad Anoniem.Tijdens het onderzoek bleek dat een groep van negen personen zich bezighield met de drugshandel. Er werden 11 personen aangehouden waaronder twee kopers. Na de aanhoudingen is er op zeven plekken een huiszoeking gedaan. Hierbij vond de politie onder andere tientallen grammen cocaïne, een kleine hennepkwekerij en tienduizenden euro’s aan contant geld. De recherche gaat verder met het onderzoek. 

Ga naar
19 december 2020
Bron: NOS.nl / Politie.nl

Politie vindt 202 kilo illegaal vuurwerk Nieuwendijk dankzij M.-tip

Naar aanleiding van een M.-tip heeft de politie 202 kilo illegaal vuurwerk in beslag genomen in een woning aan de Zandsteeg in Nieuwendijk. Twee mannen van 26 en 28 jaar oud zijn aangehouden. De gemeente Altena is op de hoogste gesteld van de vondst en gaat bestuurlijk optreden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies