Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

12 juni 2019 | Bron: Politie.nl

M.-tip leidt naar hennepdrogerij op camping Kerkdriel

Dankzij een M.-tip kwam de politie op 12 juni een hennepdrogerij op het spoor in een chalet op camping Maaszicht in Kerkdriel. Een bewoonster en een 67-jarige man uit de gemeente Zaltbommel zijn aangehouden. Een flinke hoeveelheid gedroogde hennep is in beslag genomen. De hennepdrogerij is geruimd.

21 februari 2022
Bron: Politie.nl

Drugsdealer aangehouden in Kerkdriel mede dankzij anonieme meldingen

De afgelopen maanden hebben de politie en het Openbaar Ministerie een onderzoek ingesteld naar een mogelijke drugsdealer in Kerkdriel. Deze dealer kwam aan het licht door tips via Meld Misdaad Anoniem.De anonieme tips hadden betrekking op een woning aan de Paterstraat in Kerkdriel. Vanuit deze woning en in het centrum zou de verdachte drugs verhandelen. In februari konden twee klanten van de verdachte worden aangehouden en zij bleken harddrugs bij zich te hebben. Hierop werd de verdachte ook aangehouden. Hij had een handelshoeveelheid cocaïne bij zich. Tijdens de doorzoeking van zijn woning werden een ploertendoder en een aanzienlijke hoeveelheid GHB en amfetamine aangetroffen. Alle drugs zijn in beslag genomen en vernietigd. 

Ga naar
26 juni 2018
Bron: Politie.nl

Anonieme tip leidt naar hennepkwekerij in Zuilichem

De politie trof op 25 juni een hennepkwekerij aan in een woning aan de Zijlstraat in Zuilichem. De inval vond plaats naar aanleiding van een M.-tip en politieonderzoek. De agenten vonden 2193 hennepplanten met een straatwaarde van 180.000 euro. Om de kwekerij van stroom te voorzien werd illegaal elektriciteit afgetapt. De stroomvoorziening bleek dusdanig amateuristisch te zijn aangelegd dat de kans op brand sterk aanwezig was. De verdachten, drie mannen van 22, 36 en 47 jaar en een vrouw van 42 jaar uit Zaltbommel zijn aangehouden.

Ga naar
29 mei 2017
Bron: BD.nl

Man uit Kerkdriel veroordeeld voor hennepkwekerij

De rechtbank veroordeelde op 29 mei een 39-jarige man uit Kerkdriel tot een werkstraf van 120 uur. De man liep in maart 2016 tegen de lamp nadat er een M.-tip binnenkwam en er meerdere warmtemetingen werden gedaan. In de woning trof de politie bijna 200 metershoge hennepplanten aan. De vondst heeft een straatwaarde van circa 16.400 euro. De man had daarnaast voor 3.700 euro aan stroom gestolen.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies